RCS & RDS. ATENTIE! Mesajul SPECIAL Transmis pentru Clienti

RCS & RDS. Un mesaj special a fost transmis de catre operatorul din Romania pentru toti clientii, iata ce trebuie sa stii despre vestea venita de la Digi.

RCS & RDS kaon
RCS & RDS. ATENTIE! Mesajul SPECIAL Transmis pentru Clienti

RCS & RDS. Compania romaneasca detinuta de catre Digi a transmis un mesaj special pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre ceva ce are impact asupra tuturor celor care le folosesc serviciile in acest moment. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca au disponibil un nou model de router performant pentru cei care vor sa beneficieze de cele mai bune viteze cand se conecteaza la Wi-Fi pentru a naviga pe internet, si nu numai.

RCS & RDS. Vorbim despre un nou model de router denumit Keon, compania promovandu-l ca fiind perfect si pentru gamerii care vor sa aiba parte de cea mai buna experienta de joc pe telefoane, laptop-uri, tablete, console. RCS & RDS spune ca acest router ofera posibilitatea de a atinge prin Wi-Fi viteze de pana la 866 Mbps, in functie de dispozitivul pe care-l aveti, iar asta va permite sa faceti streaming video fara intrerupere oricand.

RCS & RDS. ATENTIE! Mesajul SPECIAL Transmis pentru Clienti

RCS & RDS. Pentru jocuri este mult mai importanta latenta, iar routerele Kaon nu sunt tocmai noi, ele fiind in oferta operatorului de foarte mult timp, dar probabil ca e vorba de niste modele mai noi disponibile acum. In mod normal, vitezele Wi-Fi atat de mari nu sunt oferite de chiar atat de multe routere, insa cei de la RCS & RDS nu recomanda produse care nu-si pot indeplini promisiunile, as ca performantele de care veti avea parte sunt aproape garantate.

“Pentru o conexiune mult mai rapidă față de rețeaua de date mobile. Te bucuri de streaming video, muzică sau jocuri, descarci aplicații noi și faci și shopping online fără întreruperi. Ai avantajele conexiunii prin fibră optică pe orice device: smartphone sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să configurezi router-ul Digi, să te conectezi la WiFi și ai acces la viteză superioară oriunde în interiorul casei. Mai mult, în timp ce vorbești cu familia și prietenii, conexiunea wireless rămâne activă. Astfel, tu te bucuri de convorbirea telefonică în timp ce folosești și conexiunea prin WiFi la viteză maximă.”

RCS & RDS. Separat de faptul ca aceste routere ofera performante foarte bune pentru navigarea pe internet de pe Wi-Fi, sau pentru jocuri, ele aduc si un nivel mai crescut de securitate pentru clientii din Romania. Cei de la RCS & RDS au promovat foarte intens securitatea pe care o ofera pentru clienti, si au oferit o varietate de sfaturi pentru ca acestia sa isi securizeze singuri calculatoarele, sau routerele, pentru a fi in siguranta.

RCS & RDS. Comandarea acestui router este posibila prin intermediul contului de client al fiecaruia, asa ca puteti avea parte rapid de livrarea acestuia pentru a beneficia de cele mai bune performante.