RCS & RDS. Harta Acoperirii 5G pentru Clientii din Romania

RCS & RDS. Harta acoperirii 5G pentru clientii din Romania a fost publicata de catre cei de la Digi, iata unde vei putea folosi serviciile operatorului telecom.

RCS & RDS harta acoperire 5g

RCS & RDS. Saptamana trecuta Digi Mobil 5G a fost oficial lansat in Romania, a doua retea de telefonie 5G din tara noastra fiind deja disponibila pentru testare in Centrul Vechi din Bucuresti, si va fi extinsa. Acoperirea 5G a celor de la RCS & RDS este deocamdata limitata, insa ei au promis ca o vor extinde, astfel incat clientii sa se bucure de noile tehnologii, si vitezele foarte mari care sunt disponibile.

RCS & RDS. Pentru inceput, reteaua 5G a Digi Mobil acopera doar Centrul Vechi, intr-o zona restransa, insa acoperirea urmeaza sa fie extinsa in perioada urmatoare inclusiv in unele mall-uri si parcuri. RCS & RDS va amplasa statii 5G in zona food court-urilor din mall-urile importante din Bucuresti, nu a mentionat exact care, dar si cateva dintre parcurile mari vor avea deasemenea acoperire 5G pentru clienti.

RCS & RDS. Harta Acoperirii 5G pentru Clientii din Romania

Digi Mobil 5G harta acoperire iunie 2019

RCS & RDS. Extinderea coperirii 5G pentru Digi Mobil in acele zone va avea loc in urmatoarele saptamani, insa in iulie urmeaza sa fie extinsa acoperirea inclusiv in alte zone din tara. Mai exact, in Orasele Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Oradea va exista acoperire pentru reteaua 5G a celor de la RCS & RDS, dar numai in anumite zone din acele orase, in timp ce Mamaia va fi singura statiune de pe litoralul romanesc in care la plaja veti putea folosi 5G-ul.

RCS & RDS. In septembrie acoperirea 5G va fi extinsa si mai mult in Romania pentru clientii Digi Mobil, astfel ca acestia vor putea folosi reteaua si in : Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu. Dupa cum puteti vedea, RCS & RDS se va concentra pe locatiile in care lumea va merge sa se relaxeze in toamna si iarna, plus alte trei orase mari din Romania, iar asa clientii vor beneficia de serviciile pe care le platesc.

RCS & RDS. Puteti vedea si pe harta cum va arata reteaua 5G a Digi Mobil in 2019 in baza frecventelor existente, insa in 2020 ar trebui sa aiba loc o extindere si mai mare a acoperirii in Romania, dar in baza noilor frecvente.