Huawei MATE 30 PRO. Camera EXTRATERESTRA intr-o Prima IMAGINE

Huawei MATE 30 PRO. Camera extraterestra apare astazi intr-o prima imagine care ne prezinta in avans ce schimbare majora va fi facuta pentru componenta.

Huawei MATE 30 PRO. Pregatit pentru lansare in toamna acestui an, noul model de smartphone va avea o camera cu un design complet nou, extraterestru, daca ne uitam cu atentie la imaginea de mai jos. Stim deja de cateva zile bune ca Huawei MATE 30 PRO va avea o camera circulara in locul celei patrate, compania chinezeasca urmand a implementa deasemenea patru senzori de imagine pentru ea, dar o va face diferit in comparatie cu anul trecut.

Huawei MATE 30 PRO. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre un chinez care e posibil sa fi avut ocazia de a vedea schite ale telefonului aflat acum in plin proces de dezvoltare, iar design-ul pentru camera este foarte interesant. Puteti vedea ca senzorii principali de imagine sunt pozitionati unul sub celalalt, si intr-o parte opusa, in timp ce senzorul de imagine ToF al Huawei MATE 30 PRO este amplasat central in ansamblul camerei quad a telefonului.

Huawei MATE 30 PRO. Camera EXTRATERESTRA intr-o Prima IMAGINE

Huawei MATE 30 PRO extraterestru imagine camera

Huawei MATE 30 PRO. Interesant este ca pe camera este specificat faptul ca are zoom optic de pana la 5X, ceea ce va fi adevarat, doar ca zoom hibrid de pana la 10X este asteptat si pentru acest model de telefon. In Huawei P30 PRO avem deja aceasta inovatie tehnologica implementata de catre Huawei, astfel ca pentru Huawei MATE 30 PRO nu este asteptat ceva diferit, deoarece ar fi un pas inapoi facut de catre chinezi pentru telefoanele lor.

Huawei MATE 30 PRO. Camera care va fi implementata in acest model de telefon va avea cel putin aceeasi senzori de imagine precum in Huawei P30 PRO, dar mai mult decat atat, urmeaza sa ofere si performante mai bune. Este de asteptat ca Huawei MATE 30 PRO sa devina regele telefoanelor in ceea ce priveste fotografia, iar pentru asta va avea nevoie si de tehnologii pe masura asteptarilor.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre camera care este pregatita pentru implementare in acest nou model de telefon al companiei Huawei ?