Huawei MATE 30 PRO. Imaginea cu un ANUNT GROZAV pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. O imagine foarte interesanta aduce un anunt grozav cu privire la viitorul model de telefon, iata ce trebuie sa stie fanii chiar in acest moment.

Huawei MATE 30 PRO sticla ecran

Huawei MATE 30 PRO. O noua imagine aparuta astazi vine ca un anunt grozav pentru viitorul model de telefon la care lucreaza acum compania chinezeasca, si puteti vedea mai jos exact despre ce este vorba. Doua folii de protectie pentru ecranul Huawei MATE 30 PRO au aparut astazi pe internet pentru a ne face o prezentare cu privire la modul in care urmeaza sa arate panoul frontal in versiunea finala, si nu exista surprize foarte mari.

Huawei MATE 30 PRO. Puteti vedea destul de clar faptul ca noul model de telefon are in continuare un ecran in care vedem un decupaj in partea superioara, acesta parand sa fie la fel de mare precum in modelul anterior. Asta n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, deoarece Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa aiba in continuare acel sistem de recunoastere faciala pe care l-am vazut deja in modelul anterior, si care este apreciat de clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Imaginea cu un ANUNT GROZAV pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO sticla protectie

Huawei MATE 30 PRO.  Interesant este ca in aceasta imagine cu folia de protectie pentru ecranul telefonului putem vedea si faptul ca marginea inferioara este mult mai subtire decat vedem inclusiv la telefoane concurente. Unii spun ca Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba marginea inferioara a ecranului chiar mai subtire decat cea a Samsung GALAXY Note 10, insa deocamdata e destul de greu ca acest lucru sa fie confirmat fara dubiu.

Huawei MATE 30 PRO. Nu sunt asteptate schimbari foarte mari de design pentru telefon in toamna, desi ecranul sau va avea o rata de refresh de 90Hz, iar camera principala va avea forma circulara. Separat de aceste modificari de design, deocamdata nu se cunoaste absolut nimic despre noutatile pe care Huawei MATE 30 PRO ar urma sa le aduca, insa sunt sigur ca vom afla mai multe detalii in perioada urmatoare.

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul este in plin proces de dezvoltare acum in vederea unei lansari ce-ar trebui sa aiba loc in toamna, lunile septembrie, sau octombrie, fiind cele zvonite pentru punerea sa in vanzare.