Samsung GALAXY Note 10. Functie MAJORA Confirmata OFICIAL

Samsung GALAXY Note 10. O noua functie foarte importanta pentru noul telefon a fost confirmata oficial de catre un partener al companiei Samsung.

Samsung GALAXY Note 10 tof

Samsung GALAXY Note 10. Lansarea noului model de telefon se apropie cu pasi foarte repezi, iar asta ne aduce tot mai multe informatii cu privire la telefonul pe care il vom putea cumpara din luna august de la Samsung. Astazi un partener al celor din Coreea de Sud a confirmat in mod oficial faptul ca Samsung GALAXY Note 10 va avea intr-adevar un senzor de imagine ToF implementat pe langa cei trei senzori care ajung oricum in camera tripla.

Samsung GALAXY Note 10. Acest nou senzor de imagine va fi produs de catre o companie din Coreea de Sud numita KOLEN, acestea investind si intr-o noua fabrica special pentru parteneriatul cu cei de la Samsung. KOLEN este un furnizor important de senzori de imagine pentru telefoane mobile, iar parteneriatul pentru Samsung GALAXY Note 10 ii va aduce o crestere substantiala a incasarilor in cursul anului 2019 pentru senzorul ToF.

Samsung GALAXY Note 10. Functie MAJORA Confirmata OFICIAL

Samsung GALAXY Note 10. Cei de la Samsung folosesc deja un senzor de imagine ToF in Samsung GALAXY S10 Plus 5G, care are o camera quad, iar acelasi lucru va fi oferit si in telefonul pregatit pentru luna august. Senzorul de imagine ToF a devenit o noua “moda” pentru telefoanele mobile, el permitand inregistrarea de imagini mai bune cu efect de adancime, bokeh, iar Samsung GALAXY Note 10 va beneficia din plin de tehnologie.

“It is heard that KOLEN is planning to produce lenses for TOF modules first through its new plant. TOF module is a new Smartphone part that was used by Samsung Electronics starting with Galaxy S10 5G model that was released during the first half of this year. Samsung Electronics is planning to expand application of TOF lenses for its Smartphones such as ‘Note 10 (tentative name)’ that is expected to be released during the second half of this year.”

Samsung GALAXY Note 10. Zvonurile privind implementarea acestui nou senzor de imagine au aparut acum cateva saptamani bune, iar acum avem si o confirmare oficiala cu privire la schimbarea din aceasta serie. Avand in vedere ca totul vine de la un partener important al coreenilor, e clar ca Samsung GALAXY Note 10 le va oferi clientilor ceva ce alte modele de telfeoane au deja, insa coreenii au implementat doar in modelele scumpe.

Samsung GALAXY Note 10. In mod oficial a fost anuntat faptul ca prezentarea noului model de telefon va avea loc in data de 7 august, iar lansarea ar putea avea loc in a doua parte a lunii august, dar deocamdata nu se stie clar cand.