Samsung GALAXY Note 10 are Data de LANSARE Anuntata OFICIAL

Samsung GALAXY Note 10 are data de lansare anuntata in mod oficial, compania Samsung invitand presa la evenimentul in care va dezvalui noul telefon.

Samsung GALAXY Note 10 invitatie

Samsung GALAXY Note 10 are data de lansare anuntata oficial de catre compania coreeana, o invitatie pentru un eveniment de lansare organizat in New York fiind trimisa in cursul noptii trecute de catre coreeni. Mai jos puteti vedea invitatia trimisa catre presa de catre oficialii companiei Samsung, acestia confirmand zvonurile care spuneau ca lansarea Samsung GALAXY Note 10 va avea loc pe data de 7 august in New York.

Samsung GALAXY Note 10 are promovate in invitatia de prezentare un noul S-Pen, dar si camera frontala care va fi montata in mijlocul ecranului, asa cum am vazut deja inclusiv intr-un clip video al telefonului. Cei de la Samsung au ales sa modifice modul in care arata Samsung GALAXY Note 10 in comparatie cu seria Samsung GALAXY S10, iar asta probabil pentru a diferentia mai bine cele doua modele de telefoane in momentul in care vor ajunge in magazine.

Samsung GALAXY Note 10 are Data de LANSARE Anuntata OFICIAL

Samsung GALAXY Note 10 invitatie lansare

Samsung GALAXY Note 10 nu are alte secrete dezvaluite de catre invitatia trimisa pentru presa de catre compania Samsung, dar asta e perfect normal, deoarece in general nu se dezvaluie noutati foarte importante asa. Totusi, stim deja de ceva vreme ca Samsung GALAXY Note 10 urmeaza sa aiba implementata o camera quad, impreuna cu diverse alte schimbari importante care au menirea de a il face mult mai atractiv pentru clientii care vor sa-l cumpere.

Samsung GALAXY Note 10 va avea aceleasi procesoare precum modelele anterioare, cel mai probabil aceleasi tehnologii pentru ecran, doar ca acestea vor avea diagonale diferite, de 6.3 inch si 6.7 inch. Separat de asta este asteptat si un sistem de incarcare rapida la 45W, superior celui de sub 20W de acum, un nou tip de mediu de stocare UFS 3.0 urmand a face deasemenea parte din telefoane, probabil cu RAM mult mai performant.

Samsung GALAXY Note 10 va fi prezentat in data de 7 august, insa lansarea va avea loc la o data ulterioara, care deocamdata n-a fost confirmata, dar mai mult ca sigur vorbim despre a doua jumatate a lunii august.