Tim Cook: Apple Dezvolta Produse care te vor DA PE SPATE

Tim Cook a vorbit zilele acestea cu jurnalistii din SUA pentru a mai “linisti apele” dupa anuntul privind plecarea lui Jony Ive din echipa de design a companiei Apple. El a afirmat ca sunt false toate zvonurile care spuneau ca Jony Ive nu a mai fost implicat de ani de zile in proiectele Apple, dar asta s-a cam vazut in produsele Apple.

Tim Cook a afirmat deasemenea ca are foarte mare incredere in angajatii care au ramas, sau au venit, in echipa ce se ocupa de design-ul viitoarelor produse ale companiei Apple. El spune ca acestia sunt foarte talentati, si ca pregatesc produse care ne vor da pe spate cand vor fi lansate, dar asta nu e chiar prima oara cand auzim asemenea lucruri.

Tim Cook a mai promis in trecut ca Apple lucreaza la produse care vor da pe spate toti fanii, insa nu stiu daca exista unul, sau doua, lansate in ultimii ani care au facut asta. Realitatea este ca Apple nu a mai inovat de foarte mult timp cu un produs comercial, recent lansatul ecran aducand foarte multe inovatii, dar nu pentru utilizatorul de rand.

“The design team is phenomenally talented. As Jony has said, they’re stronger than ever, and I have complete confidence that they will thrive under Jeff, Evans and Alan’s leadership. We know the truth, and we know the incredible things they’re capable of doing. The projects they’re working on will blow you away.”