Huawei Mate X. Vestea GROZAVA Privind LANSAREA Telefonului

Huawei Mate X a fost prezentat cu mult timp in urma de catre compania Huawei, insa din pacate pana acum n-a putut fi lansat din cauza problemelor din SUA. Lansarea Huawei Mate X a fost amanata luna trecuta de catre Huawei, cu speranta ca va ajunge in magazine udneva prin septembrie, in cel mai rau caz.

Huawei Mate X are totusi parte si de o veste buna acum, deoarece se pare ca a intrat in stadiul final de testare in vederea lansarii, ceea ce inseamna ca nu mai avem mult de asteptat dupa el. Ce inseamna mai exact faptul ca e in stadiul final al procesului de testare nu e foarte clar, iar asta pentru ca Huawei Mate X este verificat si pentru posibile probleme similare cu cele ale GALAXY Fold.

Huawei Mate X va fi lansat, cel mai probabil, in septembrie daca sanctiunile din SUA vor fi ridicate de catre Donald Trump, macar cat sa poata fi licentiat Android. Daca nu se va intampla asta, atunci Huawei Mate X nu va fi lansat pana cand Donald Trump va permite acest lucru, si nimeni nu stie cand se va putea intampla asta.