Apple Dezvolta o Tableta iPad Pliabila care are si Suport 5G

ipad pliabila 5g

Apple surprinde intreaga lume in cu un proiect prin care vrea sa aduca pe piata o noua tableta iPad pliabila care are inclusiv suport pentru retelele 5G. Initiativa celor de la Apple a fost dezvaluita de catre chinezi, acestia spunand ca proiectul Apple pentru a lansa o tableta iPad pliabila, cu 5G, fiind destul de avansat.

Nu se stie deocamdata cum ar urma sa functioneze aceasta tableta pliabila a celor de la Apple, adica daca va avea dimensiunile actuale, sau un ecran mai mare, care se va indoi. Am vazut de la Lenovo un prim prototip de laptop pliabil, care de fapt e un fel de tableta cu ecran flexibil, care este si foarte groasa.

Se speculeaza ca ecranul ar avea dimensiunile celui ale unui MacBook, desi nu se stie care model, dar probabil 15 inch nu ar fi o dimensiune prea mare. O tableta iPad pliabila ar fi indeplinirea unui vis mai vechi al multor fani ai Apple, iar implementarea conectivitatii 5G e ceva normal, telefoanele iPhone urmand a avea deasemenea suport in urmatorul an.

“Apple is currently quietly building a folding iPad, which will support 5G, and with A series processors, the screen size will be almost equal to the current Macbook product line, bringing a new revolution to tablet devices. It is also used against the new dual-screen Surface that will be launched by Microsoft. It is expected that the folding iPad will be launched as soon as next year.”