Nokia. Un Misterios telefon cu Camera Tripla Apare in Imagini

Nokia. Un misterios telefon cu camera tripla produs de catre finlandezi apare astazi intr-o prima imagine pentru a ne arata ceea ce este pregatit acum pentru lansare. Singura schimbare uimitoare pentru telefon este formatul camerei triple, unul circular pe care Nokia il va oferi poate inainte ca el sa ajunga in Huawei Mate 30 PRO.

nokia telefon misterios camera ecran

Nokia. Telefonul are lentile Carl Zeiss implementate pentru camera tripla, iar in partea frontala are un ecran cu decupaj chiar in mijlocul sau, deci nimic spectaculos aici. Senzorul de imagine principal din camera tripla va avea rezolutia de 48 de megapixeli, despre al doilea nu se stie nimic, insa Nokia va implementa si unul ToF in telefon.

nokia telefon misterios camera

Nokia. Telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, baterie de 3500 mAh, Android 9, si Qualcomm Snapdragon 660, deci va fi un telefon de clasa medie. Nu se stie cat ar urma sa coste misteriosul telefon pregatit de catre cei de la Nokia, insa cu siguranta nu va fi scump, iar cu acest design pentru camere trebuie sa ne obisnuim.