Huawei MATE 30 PRO. PRIMA IMAGINE cu Design-ul Telefonului

Huawei MATE 30 PRO. Prima imagine cu design-ul telefonului a aparut astazi pe internet, si ne dezvaluie ceea ce va ajunge in magazine in toamna acestui an.

Huawei MATE 30 PRO. Astazi a aparut in mod surprinzator o prima imagine in care putem vedea cum va arata viitorul telefon Huawei pe care foarte multi dintre fani il asteapta de ceva vreme in magazine. Imaginea este realizata in baza unor informatii venite de la cei care pregatesc productia pentru Huawei MATE 30 PRO, dar si in baza unei prime folii de protectie pentru ecranul telefonului, iar felul in care va arata el este foarte interesant.

Huawei MATE 30 PRO. La o prima vedere, noul design seamana extrem de bine cu cel pe care-l va avea Samsung GALAXY NOTE 10 in momentul in care va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga. Puteti observa ca atat Huawei MATE 30 PRO, cat si viitorul model de telefon al coreenilor au margini extrem de subtiri atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, plus margini curbate, ceea ce am mai vazut la telefoanele celor de la Huawei.

Huawei MATE 30 PRO. PRIMA IMAGINE cu Design-ul Telefonului

Huawei MATE 30 PRO imagine design ecran

Huawei MATE 30 PRO. Ceea ce nu am vazut nici in cazul primei folii pentru ecran, dar nu vedemnici in cazul acestei imagini este decupajul din partea superioara a ecranului, care pare sa fie un secret foarte bine pastrat. Se pare ca Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aduca o schimbare destul de mare pentru ecran din moment ce este ea este ascunsa atat de bine, deci Huawei ar putea sa uimeasca multa lume cu ceea ce va oferi.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de acestea, este de asteptat ca telefonul sa fie lansat cu un nou model de procesor, mult mai performant, dar si cu o camera cvadrupla mult imbunatatita, poate si cu noi memorii RAM. Mergand in continuare, Huawei MATE 30 PRO va avea noi medii de stocare mult mai performante, baterii de capacitate mai mare, plus un sistem de incarcare mult mai performant decat cel actual.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefonului va avea loc undeva prin septembrie – octombrie, el fiind acum in plin proces de dezvoltare, dar nu este 100% sigur ca va ajunge cu Android.