Primul Laptop Pliabil este doar o Tableta Foarte Groasa (VIDEO)

Primul laptop pliabil are parte de primele prezentari, si arata ca o tableta foarte groasa pe care mai nimeni nu vrea sa o foloseasca zilnic.

laptop pliabil tableta

Lenovo a anuntat in luna mai primul laptop cu ecran pliabil, adica o bucata de plastic de 14 inch care e inconjurata de carcasa si componente si se indoaie pentru a deveni mai mica, asa cum vedem si la telefoanele pliabile. Ei bine, primele prototipuri ale laptop-ului pliabil dezvoltat de catre Lenovo au ajuns la youtuber si jurnalisti, iar dupa cum puteti vedea, vorbim de fapt despre o tableta pliabila, care are o carcasa foarte groasa.

In acea carcasa groasa se ascund componente de laptop, ceea ce e necesar din moment ce produsul ruleaza Windows 10, insa felul in care arata nu-mi prezinta vreo incredere in viitorul gadget-urilor cu ecrane pliabile. Exact precum la Samsung GALAXY FOLD, puteti vedea ca mijlocul ecranului arata foarte ciudat, pare sa aiba o cuta, iar cand laptop-ul e inchis, in zona de pliere ramane o gaura foarte mare, care pentru Samsung s-a dovedit a fi o uriasa problema.

Primul Laptop Pliabil este doar o Tableta Foarte Groasa (VIDEO)

Nu stiu care e parerea voastra vis-a-vis de primul laptop cu ecran pliabil, insa eu cred ca Lenovo inca e foarte departe de a avea ceva care nu doar sa arate bine, ci sa si functioneze suficient de bine. Chiar daca pentru unii ideea de a indoi acel laptop si a scrie pe o tastatura virtuala pare o idee buna, in realitate nu e chiar atat de simplu, si cu siguranta nu e mai produtiv decat sa folosesti un laptop cu o tastatura fizica.

Poate ca am eu asteptari prea mari de la viitorul gadget-urilor pliabile, insa ceea ce a aparut pana acum e foarte departe de a fi revolutionar, dar si foarte departe de a fi utilizabil in viata de zi cu zi. Desigur ca acesta este doar un prototip de laptop pliabil pe care Lenovo inca il are in dezvoltare, insa cine-si imagineaza ca pana in 2020, cand va fi lansat, produsul va fi mult modificat, isi face niste iluzii foarte mari.

Voi ce parere aveti despre acest prim laptop pliabil de la Lenovo ?