Telefoane Huawei. SCHIMBAREA IMPORTANTA Pregatita in SECRET

Telefoane Huawei. O schimbare extrem de importanta este pregatita in secret de catre compania chinezeasca, iata de ce vor avea parte toti utilizatorii.

Telefoane Huawei. O foarte mare schimbare este pregatita de catre compania chinezeasca pentru produsele pe care le va lansa in perioada urmatoare, si puteti vedea in imaginea de mai jos despre ce schimbare e vorba. Mai exact, viitoarele telefoane Huawei urmeaza sa aiba parte de implementarea unei camere frontale sub ecran, un brevet de inventie inregistrat pentru chinezi dezvaluind cum urmeaza sa fie oferit totul pentru noi.

Telefoane Huawei. Desi la o prima vedere design-ul pare sa-l copieze pe cel al Samsung GALAXY S10, in realitate, camera nu va fi vizibila pentru utilizator, decat poate in momentul in care se inregistreaza selfie-uri, sau clipuri video. Multi producatori de telefoane mobile dezvolta in momentul de fata solutii de acest gen pentru propriile produse, iar in urmatoare telefoane Huawei vor beneficia deasemenea de o asemenea evolutie tehnologica, dar nu se stie clar cand.

Telefoane Huawei. SCHIMBAREA IMPORTANTA Pregatita in SECRET

Telefoane Huawei camera ecran

Telefoane Huawei. Camera ascunsa sub ecran ar urma deasemenea sa devina vizibila si in cazul folosirii altor interfete de catre utilizatori, deci nu trebuie sa ne limitam doar la afisarea sa cand este accesata camera frontala. Ideea in sine nu este noua, alti producatori chinezi avand tehnologii similare in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, insa noi telefoane Huawei ar putea beneficia de noutati chiar mai devreme, avand in vedere investitiile facute.

Telefoane Huawei camera ecran

Telefoane Huawei. Compania se lauda cu 15 miliarde de dolari investiti in cercetare si dezvoltare in cursul anului 2018, iar in acesti bani poate aduce pe piata chiar si inovatii la care competitorii sai doar viseaza. Xiaomi, Oppo, Vivo, si alte companii chinezesti care lucreaza la asemenea camere nu vor avea pregatite tehnologiile in cursul anului 2019, deci alte telefoane Huawei nu o vor avea deasemenea oferita pana in 2020, sau poate chiar mai tarziu.

Telefoane Huawei. Indiferent cand va ajunge in produse aceasta tehnologie, este foarte clar faptul ca ea urmeaza sa aduca o schimbare foarte mare pentru modul in care arata terminalele mobile pe care le folosim.