O Baterie Externa a FORTAT un Avion sa ATERIZEZE de URGENTA

baterie externa avion aterizare

O baterie externa care a explodat intr-un avion a fortat o aterizare de urgenta la foarte scurt timp dupa decolare, zborul fiind unui intercontinental. Mai exact, un avion care a decolat din New York cu directia Londra a fost fortat sa aterizeze in Boston dupa ce o baterie a explodat si a dat foc scaunului unui pasageri, generand multa panica.

Focul a fost stins in avion de catre echipajul de bord, iar pompierii au gasit intre pernele scaunului o baterie externa care a explodat, ea generand o flacara si fum in jurul respectivei zoone. Desigur ca nu exista detalii cu privire la motivele din cauza carora a luat foc acea baterie externa, insa incidentele de acest gen nu sunt noi.

E posibil ca bateria sa se fi supraincalzit pentru ca se afla intre pernele scaunelor, iar de aceea s-a umflat, a explodat, si a dat foc materialului din care e fabricat scaunul. Interdictia de a transporta baterii externe in bagajele trimise la cala a fost impusa tocmai pentru ca incidente de acest gen pot aparea oricand, si pot fi controlate in avion daca sunt descoperite foarte rapid.

“A fire aboard a Virgin Atlantic flight headed to London has forced the plane to make an emergency landing in Boston. An external phone charger appears to have caused the fire. Massachusetts state police bomb disposal officers examined the aircraft after it landed and found a device between the cushions of a seat which had ignited.”