Android Q. Schimbare MARE de la Compania Google Dezvaluita

Android Q. O schimbare mare de la compania Google a fost dezvaluita de catre sistemul de operare pe care americanii vor sa-l lanseze foarte curand.

Android Q. O schimbare foarte mare de la compania Google a fost dezvaluita intr-una dintre aplicatiile implementate in cadrul sistemului de operare, si vorbim despre ceva ce pana acum nu a fost zvonit in vreun fel. Mai exact aplicatia Camera din Android Q are in codul sursa al sistemului de operare dezvaluit faptul ca Google Pixel 4 urmeaza sa aiba o noua camera telephoto cu rezolutia de 16 megapixeli, ceea ce este o schimbare surpriza.

Android Q telephoto google pixel 4

Android Q. Codul sursa al aplicatiei Camera pentru telefoanele Google Pixel 4 contine referinte cu privire la un senzor de imagine telephoto, desi pana in momentul de fata zvonurile privind noile telefoane n-au indicat asta. Mai mult decat atat, aplicatia Camera din Android Q dezvaluie deasemenea faptul ca vor fi mai multi senzori pentru camera telefoanelor Google Pixel 4, cel putin 2 fiind siguri pentru implementare, dar ar pute afi mai multi.

Android Q. Schimbare MARE de la Compania Google Dezvaluita

Android Q telephoto camera

Android Q. Compania Google a implementat de ceva vreme cod care confirma faptul ca Google Pixel 4 va fi lansat cu noi camere, iar incetul cu incetul aflam si ce urmeaza sa aduca ele pentru clientii telefoanelor. S-a zvonit ca Google Pixel 4 XL va avea inclusiv o camera frontala duala integrata, plus un posibil senzor cu infrarosu, Android Q confirmand unele dintre aceste schimbari pregatite pentru lansare in toamna.

Android Q. Nu se stie daca atat Google Pixel 4, cat si Google Pixel 4 XL vor avea cate un senzor telephoto pentru camera, dar macar avem confirmat faptul ca ea va avea rezolutia de 16 megapixeli pentru a face poze bune. Noua camera pregatita pentru Google Pixel 4 va avea in Android Q inclusiv un software care sa permita inregistrarea pozelor cele mai bune pentru clienti, putand pune telefoanele pe primul loc in ceea ce priveste fotografia.

Android Q. Acestea fiind spuse, cei de la Google pregatesc schimbari importante pentru seria de telefoane Pixel 4, si cu siguranta vom afla mai multe despre ele pe masura ce ne apropiem de lansarea telefoanelor.