Android Q. Noua SCHIMBARE MAJORA a Google pentru Telefoane

Android Q. O noua schimbare foarte importanta a Google pentru telefoanele cu acest sistem de operare a fost dezvaluita astazi, iata ce va aduce pentru noi.

Android Q. Avand in vedere ca inca mai este ceva timp pana cand Google va lansa noua versiune a sistemului de operare, compania americana pregateste o noua schimbare foarte importanta pentru telefoanele utilizatorilor. Mai exact, cei de la Google vor sa faca o schimbare foarte importanta pentru sistemul de navigare al Android Q, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de cea mai buna experienta de utilizare posibila pentru telefoanele lor.

Android Q. Pentru a schimba sistemul de navigare din telefoanele care ruleaza sistemul de operare, cei de la Google au regandit in totalitate modul in care functioneaza acesta, preluand multe elemente de la iPhone X, sau iPhone XS. Chiar daca Android Q are un nou sistem de navigatie implementat in versiunile beta, acesta deocamdata nu functioneaza cum trebuie, unele dintre meniuri neputand fi accesate de catre utilizatori la glisarea pe ecrane.

Android Q. Noua SCHIMBARE MAJORA a Google pentru Telefoane

Android Q control sistem navigare
Asa va functiona sistemul de navigare din Android Q in urma modificarilor de la Google.

Android Q. Avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, e perfect normal ca situatia sa fie asa, dar cei de la Google vor imbunatati si mai mult sistemul de navigatie in perioada urmatoare. Google va modifica sistemul de navigatie din Android Q dupa cum puteti vedea in imaginea animata de mai sus, butonul “back” al sistemului de operare urmand a fi actionat printr-o simpla glisare facuta din partea stanga spre drepata a ecranului.

Android Q. Google a implementat aceasta soltuie fix ca in iPhone X, sau iPhone XS, si va permite inclusiv setarea sensitivitatii cu care se atinge ecranul pentru a genera aceasta actiune pentru sistemul de navigare. O setare speciala pentru Android Q va fi disponibila in telefoane din partea celor de la Google, iar asa sistemul de navigatie preluat de la telefoanele iPhone incepe sa functioneze asa cum trebuie inaintea de lansarea oficiala a sistemulu.

Android Q. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, versiunea finala a sistemului de operare va fi lansata in cursul lunii august, insa deocamdata nu a fost dezvaluita vreo data clara la care ar urma sa intre in distributie.