Bill Gates: Steve Jobs era un “asshole”, dar STIA sa te Motiveze

Bill Gates asshole steve jobs

Bill Gates a vorbit din nou despre Steve Jobs intr-un interviu pe care l-a acordat recent pentru cei de la CNN, si care va fi difuzat in cursul zilei de maine. In cadrul acestui interviu Bill Gates a oferit destul de multe detalii despre colaborarile pe care le-a avut cu Steve Jobs, dar si despre calitatile co-fondatorului Apple.

Bill Gates sustine ca Steve Jobs era un adevarat “asshole”, dr ca stia sa isi motiveze angajatii sa-si indeplineasca obiectivele, si stia sa aleaga cele mai frumoase design-uri pentru produse. Steve Jobs a ales pentru produsele Apple unele dintre cele mai frumoase design-uri din istoria lor, iar Bill Gates il lauda in sfarsit pentru asta.

Bill Gates il lauda deasemenea pe Steve Jobs pentru ca stia sa aleaga oamenii foarte “talentati” pentru proiectele pe care Apple le avea in dezvoltare, si stia sa ii motiveze perfect. Bill Gates il compara pe Steve Jobs si cu un vrajitor care facea vraji in cadrul Apple pentru a aduce pe piata cele mai bune produse posibile, intrecand chiar si Microsoft.

“Gates will bring up the leadership qualities of his rival, Steve Jobs, but also admits that the late Apple co-founder could be “an asshole.” Gates did say that no one could match Jobs “in terms of picking talent, hyper-motivating that talent, and having a sense of design of, ‘Oh, this is good. This is not good.” He added that Jobs “brought some incredibly positive things along with that toughness.””