Huawei. Hongmeng ANUNTAT ca fiind mai RAPID ca Android, iOS

Huawei. Fondatorul companiei anunta ca Hongmeng va fi mult mai rapid decat iOS si Android, promisiunea fiind una extrem de importanta pentru tot fanii.

Huawei hongmeng rapid android ios ren

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca lucreaza la Hongmeng, un sistem de operare inlocuitor al Android pentru telefoane dispozitive IoT, iar fondatorul ei a facut o afirmatie extrem de interesanta cu privire la el. Conform fondatorului companiei Huawei, Ren Zhengfei, fanii care cumpara telefoanele chinezilor in lumea intreaga vor dori sa aiba Hongmeng in telefoane in locul Android, inlocuitorul fiind cu mult mai rapid decat cred ei.

Huawei. Afirmatia fondatorului companiei chinezesti este extrem de interesanta, ea punand Hongmeng inclusiv peste iOS in ceea ce priveste viteza, iar asta nu e ceva ce poti spune chiar atat de usor, Ren Zhengfei sustine ca sistemul de operare Hongmeng dezvoltat de catre Huawei are o latenta de doar 5 secunde la procesarea de date, iar asa il pune deasupra Android, sau iOS, in ceea ce priveste viteza de care au parte clientii companiei.

Huawei. Hongmeng ANUNTAT ca fiind mai RAPID ca Android, iOS

Huawei. Desigur ca de aici si pana la confirmarea afirmatiilor este o cale foarte lunga, insa ceea ce spune fondatorul companiei este foarte interesant, si ar putea sta la baza unei primiri foarte bune pe care ar putea-o avea sistemul de operare. Hongmeng este in plin proces de dezvoltare la Huawei de cativa ani buni de zile, si nu se stie cand ar urma sa fie oferit in mod oficial, dar chiar si asa, e greu de spus daca lumea il va acceta in locul Android.

“Tthe OS will be ideal for IoT, and for autonomous vehicles. Ren sounded highly optimistic regarding the performance and optimization of HongMeng OS, claiming that the operating system has a processing delay of less than 5 milliseconds, and is ‘very likely’ faster than Google’s Android or Apple’s iOS offerings. According to a previous report, Huawei’s homegrown OS is 60 percent faster than Android.”

Huawei. Compania chinezeasca spune ca acest sistem de operare este gandit nu doar pentru telefoane mobile, ci si pentru tablete, dispozitive, IoT, masini, si multe alte tipuri de produse create si de catre companii terte. Huawei are planuri foarte mari cu sistemul sau de operare, si l-ar putea lansa cu Huawei Mate 30 Pro, insa totul depinde de posibila ridicare a sanctiunilor pe care SUA i l-ea impus de aproape 2 luni.

Huawei. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut daca Hongmeng este intr-adevar mai rapid decat Android, sau iOS, insa acest lucru pare destul de putin probabil in acest moment.