Orange. Schimbare IMPORTANTA pentru FACTURILE Clientilor

Orange face o schimbare foarte importanta pentru facturile clientilor chiar de luna aceasta, iata ce mesaje a inceput sa trimita operatorul de telefonie mobila.

Orange factura electronica

Orange. Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania face o schimbare foarte importanta pentru facturile clientilor, si asta ii va afecta pe toti cei care au abonamente pentru a-i folosi serviciile in tara noastra. Mai exact, cei de la Orange au inceput sa trimita mesaje SMS prin care isi anunta clientii ca le activeaza in mod automat factura electronica pentru abonamente chiar de luna aceasta, deci ea nu va mai ajunge in plic, in cutia postala.

Orange. O explicatie pentru aceasta decizie a celor de la Orange nu exista, insa cu 10 milioane de clienti in Romania, compania trimitea foarte multe facturi fizice catre abonati, care reprezinta peste jumtate din total. Activarea facturii electronice pentru toti acestia reduce cu cateva milioane de LEi pe luna costurile celor de la Orange, trimiterea prin email simplificand fiind deasemenea o masura pentru salvarea planetei, deci schimbarea e buna.

Orange. Schimbare IMPORTANTA pentru FACTURILE Clientilor

Orange. Modificarea impusa de catre operator se aplica doar pentru cei care au o adresa de email atasata contului lor, si cel mai probabil au un cont inregistrat in sectiunea Contul Meu din cadrul website-ului operatorului. Nu-mi imaginez ca Orange va activa factura electronica pentru cei care nu au un cont in sectiunea contul meu, dar daca se va intampla asta, exista optiunea de a dezactiva trimiterea exclusiv electronic a facturii pentru abonament.

“Salut. Te anunțăm că începând cu luna aceasta, factura ta Orange va fi disponibilă exclusiv în format electronic și o vei primi lunar pe email. O poți accesa oricând și pe calculator în My Orange, https://oran.ge/facturi. Dacă nu dorești activarea facturii electronice, trimite un SMS GRATUIT cu textul NU la 8333, în maxim 4 zile.”

Orange. Daca este activata pentru voi factura electronica, atunci exista optiunea de a o dezactiva prin trimiterea unui SMS cu textul NU la numarul de telefon 8333, in maxim 4 zile de la activarea facuta de operator. Nu cred ca dupa acea data Orange nu va mai permite activarea optiunii de a primi factura in format fizic, dar cred ca pentru a face asta va fi nevoie sa pierdeti ceva timp la telefon cu consultantii operatorului.

Orange. Din punctul meu de vedere, oricine ar trebui sa aiba activata deja optiunea de a primi in format electronic factura pentru orice serviciu, din motive de confort, dar si pentru reducerea consumului de hartie.