iPhone 11: NOUA Placa de Baza apare Azi in PRIMELE Imagini

iPhone 11 are noua placa de baza prezentata astazi in primele imagini, iata cum arata si ce schimbari a facut compania Apple pentru aceasta componenta majora.

iPhone 11 placa de baza imagini

iPhone 11 este in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii, iar astazi avem ocazia de a vedea si primele imagini cu noua componenta regandita de catre compania Apple pentru telefoanele pe care le va lansa in toamna. Spre deosebire de placa de baza(placa logica e denumirea folosita de Apple) din iPhone XS, cea pentru iPhone 11 are o forma noua, fiind dreptunghiulara, componentele fiind reorganizate pe ea, deci probabil vom vedea si unele noi.

iPhone 11 nu are si detalii furnizate impreuna cu aceasta imagine a placii logice, insa e posibil ca mai multe detalii despre telefon sa aflam in zilele urmatoare, poate si impreuna cu noi imagini ale altor componente. iPhone 11 va avea un nou chip A13 lansat de catre compania Apple, iar in placa logica se observa foarte clar un locas in care acesta ar urma sa fie introdus, noua componenta urmand a aduce un spor serios de performante pentru iPhone 11.

iPhone 11: NOUA Placa de Baza apare Azi in PRIMELE Imagini

iPhone 11 placa baza imagini productie

iPhone 11 va avea eliminat 3D Touch de catre compania Apple, si ar putea avea o baterie usor mai mare, deci asa s-ar putea explica decizia de a regandi forma placii logice pentru a face loc si pentru alte componente. Este deasemenea cunoscut faptul ca iPhone 11 va fi lansat fara 3D Touch, deci Apple castiga loc pentru alte componente, mai exact, noua camera tripla despre care am tot vorbit in ultimele saptamani, si vom mai vorbi.

iPhone 11 placa baza imagini spate

iPhone 11 are facuta aceasta schimbare pentru placa logica deoarece Apple modifica in cam fiecare an forma placilor logice ale telefoanelor sale pentru a eficientiza spatiul interne, si a implementa noi componente. iPhone 11 ar urma sa aiba deasemenea si o baterie de capacitate usor mai mare, si pentru a elibera spatiu pentru ea, e posibil ca Apple sa fi gandit acest nou format pentru placa logica astfel incat totul sa stea bine in carcasa.

iPhone 11 va fi prezentat in cursul lunii septembrie de catre compania Apple, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in a doua parte a lunii, dar deocamdata nu sunt cunoscute preturile.