Sony. Iata NOUL Televon REVOLUTIONAR care te va DA PE SPATE

Sony. Acesta este noul telefon revolutionar care te va da pe spate, si cu care japonezii incearca sa schimbe complet piata globala a smartphone-urilor in 2019.

Sony telefon ecran rulabil

Sony. Compania japoneza vrea sa recastige locul pe care l-a detinut la un moment dat pe piata smartphone, iar pentru a face asta s-a gandit ca ar fi bine daca ar face un telefon cu adevarat revolutionar pentru a uimi intreaga lume. In aceasta idee, cei de la Sony s-au gandit sa produca un telefon cu ecran care se ruleaza, ceva ce nu am mai vazut pana acum pe piata smartphone, si ceva care sigur ar uimi multa lume.

Sony. Telefonul japonezilor a fost gandit ca un competitor pentru Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X, deci vorbim despre ceva care nu este usor de produs, dar care va fi cu siguranta in atentia lumii intregi. Sony ar vrea sa lanseze acest telefon cu ecran rulabil undeva prin toamna acestui an, in decembrie, sau poate chiar la inceput de an 2020, insa totul depinde de felul in care va fi pregatit de lansare.

Sony. Iata NOUL Televon REVOLUTIONAR care te va DA PE SPATE

Sony. Telefonul are in faza de testare un chip Qualcomm Snapdragon 7250, o baterie de 3220 mAh, o camera cu zoom de pana la 10X, ecranul rulabil fiind produs de catre cei de la LG, si puteti vedea mai sus cam cum ar functiona. Acel ecran este produs de catre Samsung, insa ideea de baza e aceeasi, ecranul rulandu-se in jurul carcasei viitorului telefon al Sony, dimensiunile telefonului dupa rulare urmand a fi foarte mici.

Sony. In versiunea finala telefonul ar urma sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 855, plus un modem X50 de la Qualcomm, astfel ca vorbim despre specificatii de top pentru dispozitivul cu ecran rulabil. Cei de la Sony incearca deocamdata de finalizeze procesul de dezvoltare pentru acest model de smartphone, iar pana cand nu va fi gata, nu va fi lansat, in ideea de a evita surprize neplacute precum cele ale Samsung si Huawei.

Sony. Acestea fiind spuse, asteptarile sunt foarte mari pentru noul model de telefon al japonezilor, insa ramane de vazut cam cand ar putea fi lansat.