Huawei MATE 30 PRO. Vestea DEZAMAGITOARE privind Android

Huawei MATE 30 PRO. O veste dezamagitoare privind sistemul de operare Android a venit astazi, iata ce a decis sa faca compania chinezeasca pentru clientii sai.

Huawei MATE 30 PRO. Toti cei care asteapta lansarea sistemului de operare Android impreuna cu acest nou model de telefon mobil vor avea parte de o veste foarte proasta din cauza problemelor care exista in SUA. Pentru ca Donald Trump inca refuza sa ridice macar partial sanctiunile impotriva Huawei, asa cum a promis, compania chinezeasca a inceput sa testeze HongMeng, inlocuitorul sau pentru Android, care ar trebui sa ajunga in Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Compania chinezeasca a invitat deja anumite persoane sa testeze sistemul de operare Hongmeng, posibil chiar pe aceste noi modele de telefoane pe care le va lansa in toamna acestui an pentru fanii sai. Huawei are deasemenea intentia de a lansa Hongmeng impreuna cu telefoanele din seria Huawei MATE 30 PRO, chiar daca-l va oferi doar in China, si in restul lumii va alege sa ofere in continuare Android pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea DEZAMAGITOARE privind Android

Huawei MATE 30 PRO. In email-urile prin care Huawei a invitat oamenii sa testeze noua versiune a sistemului de operare, compania nu a oferit prea multe detalii separat de faptul ca vrea sa-l lanseze cu telefoanele. Nu se stie deocamdata nici cat de bun este intr-adevar sistemul de operare Hongmeng care va inlocui Android, insa de indata ce va incepe sa fie testat si pe Huawei MATE 30 PRO vom afla mai multe despre el, dar si despre noile telefoane.

“Huawei is inviting peoples to test its operating system on a new device (possibly Huawei Mate 30). The email also mentioned that the company is planning to release the operating system alongside Huawei Mate 30 series but there’s no exact confirmation whether it’ll happen or about the date of the release.”

Huawei MATE 30 PRO. Multa lume se astepta ca acest model de telefon, impreuna cu celelalte din serie, sa fie lansat/e cu Android, si e posibil ca asta sa se intample daca Donald Trump va gasi de cuviinta sa permita asta. In caz contrar, e posibil ca Hongmeng sa ajunga in Huawei MATE 30 PRO, dar in aceasta situatie vanzarile ar putea fi cu mult mai mici decat isi va dori compania, si de aici vor aparea multe alte probleme.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon este zvonit pentru lansare in perioada septembrie – noiembrie 2019, insa deocamdata nu se stie foarte clar exact cand ar urma sa ajunga la clientii din lumea intreaga.