Microsoft Outlook are parte de o MARE SCHIMBARE de Design

Microsoft Outlook are parte de o mare schimbare de design lansata deja de catre cei din Redmond, iata cum a fost modificata interfata pentru utilizatori.

Microsoft Outlook design modern web

Microsoft Outlook are parte de o mare deschimbare de design, compania americana Microsoft confirmand faptul ca versiunea web va fi imbunatatita radical. Dupa 8 luni de testare a noii interfete pentru Microsoft Outlook, compania a inceput deja sa distribuie schimbarea in lumea intreaga, utilizatorii urmand a alege activarea sa pentru folosire.

Microsoft Outlook devine mult mai rapid multumita acestei modificari substantiale, dar beneficiaza in acelasi timp si de un design modern promis de catre americani. Invatand ceva de la Gmail, Microsoft Outlook are implementat un dark mode pentru utilizatori, dar si categorii pentru a accesa mult mai usor mesajele primite.

Microsoft Outlook dark mode modern
Asa arata noul dark mode pentru Microsoft Outlook in versiunea actualizata.

Microsoft Outlook are implementata si o optiune pentru snooze, care ne va ajuta sa ne reamintim sa raspundem la un email pe care l-a primit de la cineva. Microsoft Outlook are implementate imbunatatiri si pentru Calendar, care acum va afisa intr-un nou format toate intrarile pe care le avem stabilite, iar adaugarea altora este simplificata.

Microsoft Outlook are implementata si o versiune a Tasks, cu un to-do manager, astfel ca putem sa si organizam diverse lucruri pe care va trebui sa le facem in viitor. Microsoft Outlook este modernizat si are implementate foarte multe functii noi pentru ca utilizatorii sa aiba parte de o experienta de folosire cat mai buna.