Digi Mobil. Mesaj SPECIAL facut pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a publicat un mesaj special pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu el.

Digi Mobil oferta vara telefoane

Digi Mobil. Un mesaj special a fost lansat pentru toti clientii din Romania astazi, operatorul de telecomunicatii detinut de catre RCS & RDS avand vesti foarte importante pentru cei care-i folosesc serviciile in tara noastra. Mai exact, Digi Mobil a publicat o noua oferta de vara pentru telefoanele mobile pe care le are disponibile pentru achizitie in cadrul magazinului online din Romania in momentul de fata, si vorbim despre preturi foarte bune listate.

Digi Mobil. Dupa ce a lansat reteaua 5G proprie in Romania, operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS continua sa ofere telefoane la preturi foarte bune pentru clientii care-i folosesc serviciile. Vorbim despre telefoane de ultima generatie, sau mai vechi, care la Digi Mobil au preturile foarte bune pe care toata lumea si le doreste de la operator, impreuna cu abonamentele nelimitate care le permit sa le foloseasca asa cum trebuie.

Digi Mobil. Mesaj SPECIAL facut pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil. Pentru cei care isi porteaza numarul de telefon in reteaua operatorului, RCS & RDS ofera abonamentul optim nelimitat la valoarea de 3 euro pe luna, in loc de 5 euro, da se porteaza 4 – 5 numere in retea. In rest, Digi Mobil le ofera clientilor o gama foarte variata de telefoane mobile, care pot fi cumparate inclusiv in rate fara dobanda, chiar si cu avans zero in anumite situatii, oferta fiind una foarte variata, asa cum e normal.

Digi Mobil. Inclusiv telefoane ca Samsung GALAXY S10, iPhone XS, sau Huawei P30 PRO sunt disponibile in oferta speciala pe care operatorul o are disponibila, deci veti avea ce sa cumparati acum in Romania. Pentru unele dintre aceste modele de top se percepe un avans foarte mic, plus rate fara dobanda, astfel ca Digi Mobil va ajuta sa va cumparati telefonul dorit chiar acum, si la costuri mai mult decat rezonabile.

Digi Mobil. Oferta operatorului este disponibila in momentul de fata in Romania pe perioada verii, inclusiv in magazinele fizice, asa ca vaeti ocazia sa profitati de ea chiar si daca mergeti intr-un punct de prezenta.