Supermarketurile din ROMANIA unde poti PLATI cu AMPRENTA

Supermarketurile din Romania unde poti plati cu amprenta iti arata ca si tara noastra poate implementa inovatiile tehnologice din tarile mai dezvoltate.

romania supermarket plata amprenta
Supermarketurile din ROMANIA unde poti PLATI cu AMPRENTA

Primele supermarketuri din Romania la care poti plati doar cu amprenta ne arata ca tehnologiile inovatoare incep sa ajunga si in tara noastra. Desi in alte tari exista sisteme de plata cu amprenta de cativa ani de zile, iata ca ele ajung si la noi, dupa ce am avut in sfarsit case la care putem scana singuri produsele pentru achizitie.

Auchan sunt supermarketurile unde puteti plati cu amprenta cumparaturile, trei dintre locatii avand integrat acest sistem in momentul de fata pentru clienti. Pentru a face plata cu amprenta la o casa unde scanati singuri produsele, e necesar ca mai intai sa va inregistrati intr-o aplicatie pentru telefoane Android.

Plata cu amprenta la supermarket ajunge in Romania, dar cat de utila este ?

In acea aplicatie va trebui sa introduceti cardul, si sa va inregistrati amprenta, iar abia mai apoi puteti plati cumparaturile cu amprenta direct in supermarketurile Auchan din Bucuresti. Procesul in sine nu e foarte simplu, e mai usor sa platesti cu cardul, sau cu Apple Pay, ING Pay, BT Pay, etc, dar Auchan ofera case separate pentru acest sistem, si ele sunt libere, pentru ca nimeni nu-l foloseste.

Plata cu amprenta la supermarket nu e o idee rea, daca esti un client fidel al acelui supermarket, si casa prioritara cu siguranta e un motiv atractiv pentru folosire. Separat de asta, plata cu amprenta la supermarket nu e ceva neaparat mai bun, sau mai simplu, decat plata cu telefonul, mai ales ca amprenta ta ajunge in serverele unei companii terte pentru a fi recunoscuta in magazine.