Apple ELIMINA Face ID, si READUCE Touch ID in Telefoanele iPhone

Apple va elimina Face ID din telefoanele iPhone, si va readuce Touch ID pentru clientii din lumea intreaga, iata cand si cum vrea sa faca acest lucru.

apple elimina face id iphone touch id
Apple ELIMINA Face ID, si READUCE Touch ID in Telefoanele iPhone

Apple a intrat in linie dreapta pentru a duce la indeplinire un plan foarte indraznet, in baza caruia va elimina complet Face ID din telefoanele sale iPhone, si va readuce Touch ID, dar intr-o versiune cu mult diferita. Mai exact, se pare ca in anul 2021 compania Apple va lansa noi modele ale iPhone care nu mai au Face ID, sau decupaj in ecran, dar au Touch ID integrat intr-un cititor de amprente montat sub ecranele telefoanelor.

Decizia de a renunta la Face ID dupa implementarea si in iPad cu siguranta nu e una usoara, insa APple trebuie sa renunte la decupajul din iPhone, iar un Touch ID sub ecran e singura alternativa. Mai toti competitorii companiei Apple au cititoare de amprente integrate in ecrane, iar ele functioneaza foarte bine, deci si in telefoanele iPhone trebuia sa ajunga o modificare atat de mare, iar ea va veni in cursul anului 2021.

Apple ELIMINA Face ID, si READUCE Touch ID in Telefoanele iPhone

Eliminarea decupajului din iPhone, impreuna cu Face ID, va veni la un an dupa ce Apple va creste diagonala ecranului iPhone 11 Max la 6.7 inch, si o va reduce pe cea a iphone 11 la 5.4 inch. Eliminarea decupajelor le va permite celor de la Apple sa aduca in sfarsit pe piata telefoane iPhone care au panoul frontal acoperit aproape in totalitate de ecran, ceva ce orice fan isi doreste sa vada de foarte multi ani.

“Apple’s iPhone screen suppliers are actively developing a comprehensive screen without a notch. Credit Suisse expects that in the second half of 2020, there will be a new iPhone to remove bangs, Face ID, and use the under-screen front lens and screen fingerprint technology. By 2021, the new iPhone will officially abandon the Face ID and fully transition to the screen front lens and screen fingerprint.”

Partenerii Apple care produc ecrane pentru telefoanele iPhone lucreaza deja la modele care sa acopere tot panoul frontal, deci planurile americanilor sunt cunoscute si de catre unii parteneri. Acum nimeni nu stie daca Apple isi va urma planurile pana la capat, si chiar va renunta la Face ID pentru Touch ID in telefoanele iPhone din 2021, insa ceea ce este anuntat acum este extrem de interesant, si multa lume va astepta schimbarile.