iPhone. Apple Vinde in Europa Unitatile Fabricate in India

Apple incepe sa vanda in Europa telefoane iPhone fabricate in India, americanii avand increderea ca ele sunt suficient de bine asamblate de catre indieni.

iphone europa unitati india

Daca erai dornic sa cumperi un telefon iPhone de la compania Apple, atunci e bine sa stii ca e posibil sa nu mai primesti o unitate fabricata la Foxconn in China, ci la Pegatron in Indi. Se pare ca angajatii indieni ai celor de la Pegatron au adunat atat de multa experienta in productia de telefoane iPhone 6 si iPhone 7 incat Apple are incredere sa vanda si in Europa unitatile fabricate in fabrica de acolo.

Apple vinde pana acum doar pe plan local productia de acolo, astfel ca vorbim despre o schimbare importanta de strategie pentru cei din Cupertino, insa una care ar putea sa le aduca mari batai de cap. Apple a inceput sa produca telefoane iPhone in India pentru a nu vinde produsele la preturi foarte mari din cauza taxelor de import, iar acum incepe sa exporte productia inclusiv in Europa pentru clientii de aici.

iPhone. Apple Vinde in Europa Unitatile Fabricate in India

Aproape de 100.000 de unitati ale iPhone 6 sau iPhone 7 sunt exportate in Europa in fiecare luna de catre compania Apple deci vorbim despre o cifra destul de mica fata de productia totala din China, de exemplu. Apple ar urma sa inceapa inclusiv productia pentru telefoanele iPhone 11 in India anul acesta, insa e posibil sa nu o faca chiar din momentul in care produsele sunt puse in vanzare in diverse zone de pe glob.

“Apple has started to export iPhones to some European markets from India, three people aware of the development said, a move that boosts the government’s Make in India plan and is another step in the iconic smartphone company’s efforts of making India an export hub.”

Calitatea telefoanelor iPhone produse in India ar trebui sa fie la fel de buna precum cea a telefoanelor produse in China, iar asta deoarece in ambele tari vorbim despre aceleasi standarde de calitate impuse de catre Apple. Teoretic, daca veti cumpara un iPhone produs in India, ar trebui sa fie vorba despre o calitate identica, si n-ar trebui sa puteti face diferenta fata de un model care a fost produs in China de catre cei de la Foxconn.