Un Apple Store a fost SPART si JEFUIT de Hoti cu o Camioneta

Un nou Apple Store a fost jefuit in Houston, SUA, acolo hotii reusind sa sparga usile magazinului folosind o camioneta, furand mai apoi produsele pe care le-au gasit la intrare. Desi in fata magazinului era montat un stalp de beton menit sa impiedice spargerea usilor cu o masina, hotii au reusit sa-l doboare, iar in urma sa au cazut si usile de sticla.

Desi hotii au reusit sa obtina acces in magazin, n-au reusit sa fure prea multe produse, deoarece in interior statea de paza un politist angajat de Apple. Lucrand in timpul liber pentru a pazi acel Apple Store, politistul a reusit sa-i puna pe fuga pe hoti, si sa-si anunte colegii, camioneta folosita in jaf fiind gasita mai tarziu de catre ei.

apple store spart jefuit hoti camioneta distrugere

Patru hoti au participat la acest jaf, insa niciunul nu a fost prins deocamdata, iar situatiile de acest gen nu sunt chiar atat de rare precum ati crede. In SUA hotii folosesc foarte des masini pentru a sparge usile mazinelor Apple in miez de noapte si a fura produsele, fara sa stie ca ele sunt blocate si nu pot fi activate pentru folosire.

apple store spart jefuit hoti camioneta stalp beton

“Houston police are looking for four masked men who drove into an Apple store early Wednesday and stole merchandise before fleeing the scene. Police said around 4:15 a.m., a pickup broke a concrete bollard in front of the store and smashed into the glass facade in the 4000 block of Westheimer. The four suspects jumped out, grabbed multiple Apple products and got back into the truck within about 30 seconds, police said.”