Huawei MATE 30 Pro. Nou Design CURAJOS EVITAT de Samsung

Huawei MATE 30 Pro. Un nou design curajos, care a fost evitat de catre compania Samsung, este folosit in noul model de telfeon pregatit de catre Huawei.

Huawei MATE 30 Pro design curajos

Huawei MATE 30 Pro. Un nou design curajos este pregatit pentru telefonul chinezilor in acest moment, el fiind unul pe care compania Samsung nu il poate oferi deocamdata pentru clientii sai, dar lucrurile s-ar putea schimba. Vorbim despre un nou design care are la baza un ecran cu o curbura foarte mare, Huawei MATE 30 Pro urmand a avea un asemenea design, in ciuda dificultatilor de productie pentru ecrane, Samsung renuntand la aceasta idee.

Huawei MATE 30 Pro. Un cunoscut leaker de informatii despre produse ale companiei Samsung a dezvaluit ca Huawei va oferi aceasta mare schimbare de design dupa ce coreenii au luat decizia de a nu merge mai departe cu ele. Vorbim despre o schimbare foarte mare de design pentru Huawei MATE 30 Pro cu aceste noi ecrane, iar de aceea design-ul este anuntat ca unul foarte curajos pentru telefon, si foarte multi fani ar putea ramane uimiti de el.

Huawei MATE 30 Pro. Nou Design CURAJOS EVITAT de Samsung

Huawei MATE 30 Pro. Acesta ar putea fi si primul telefon din istorie care ar urma sa aiba un asemenea design inovator pentru ecran, insa in urma sa ar putea veni altele care arata foarte similar. Desi cei de la Samsung au renuntat la idee, pentru Huawei MATE 30 Pro sunt cel mai probabil cumparate aceste ecrane de la compania BOE, furnizor traditional de ecrane pentru Huawei, insa partener si pentru compania Apple, si ale sale telefoane iPhone.

Huawei MATE 30 Pro. Separat de acest design nou, aparent, foarte interesant, compania Huawei intentioneaza deasemenea sa implementeze in telefon si o camera cvadrupla imbunatatita, plus o posibila camera frontala cu senzor ToF. Huawei MATE 30 Pro va veni inclusiv cu un procesor mult imbunatatit, cu o baterie de capacitate mai mare, cu RAM mai performant, sci cu un posibil mediu de stocare mult mai rapid decat cel actual.

Huawei MATE 30 Pro. Telefonul este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, si ar urma sa fie lansat undeva prin septembrie, sau octombrie, foarte mult contand si sanctiunile impuse de catre SUA.