Apple Store a fost INCHIS, NOI Produse Apple vor fi LANSATE

Apple Store inchis lansare

Apple Store a fost inchis in mod complet surprinzator astazi, cu fix o saptamana inainte ca Apple sa organizeze conferinta din 25 martie, si noi produse sunt asteptate de lansare. Se zvoneste de cateva saptamani bune ca Apple ar dori sa lanseze noi modele ale iPad, AirPods, sau chiar de Mac-uri, iar astazi s-ar putea sa le vedem in magazinul online.

Apple Store-ul celor de la Apple nu este inchis decat daca sunt pregatite noi produse pentru lansare, in rest functionand non stop pe intreaga durata a anului, chiar si de sarbatori. Inchiderea sa de astazi este un semn foarte clar ca vor fi lansate produse noi, ramane doar de vazut ce surprize interesante au pregatite americanii inaintea conferintei din 26 martie.

Daca Apple va lansa intr-adevar noi produse astazi, atunci in conferinta din 25 martie se va concentra in totalitate pe serviciul de streaming video asteptat de catre atat de multi americani. E posibil ca Apple Store-ul sa stea inchis timp de cateva ore inainte de ca noile produse sa apara, asa ca trebuie sa avem si rabdare.