Apple a Cheltuit o SUMA URIASA pentru Fiecare Episod din See

Apple a comandat pentru Apple TV+ cateva filme si seriale care vor fi lansate in toamna impreuna cu serviciul de streaming video, si face investitii mari. Conform unor informatii aparute astazi, cei de la Apple ar fi pplatit nu mai putin de 15 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul See pentru platforma.

Apple plateste pentru fiecare episod din serialul See de 3 ori mai mult decat costa initial fiecare episod al serialului House of Cards, deci investitia este uriasa. Serialul See ii are in rolul principal pe Jason Momoa, actiunea sa fiind bazata intr-un viitor indepartat, deci vorbim despre un serial sci-fi pregatit de catre Apple.

Apple avea bugetat 1 miliard de dolari pentru a finanta serialele si filmele care vor fi lansate in cadrul Apple TV+, dar nu se stie daca isi va respecta planurile. Si in final, ca sa stiti unde merg banii, pentru serialul The Morning Show, cu Jennifer Aniston si Reese Witherspoon, Apple plateste cate 1.25 milioane de dolari per episod doar pentru onorariul actritelor.

“See,” set centuries in the future after a virus has wiped out much of Earth’s population and left survivors blind, appears to be taking cues from the “Game of Thrones” playbook of cinematic world-building. Footage shown at Apple’s programming event featured Mr. Momoa ready-set for battle alongside dozens of actors in sweeping vistas filmed in the fields and forests of British Columbia.