BBC si Apple produc un Serial de Comedie cu un Star Harry Potter

BBC si Apple colaboreaza pentru a produce un serial de comedie/drama impreuna cu una dintre actritele care a devenit faimoasa multumita seriei Harry Potter. Imelda Staunton este actrita care va participa la acest proiect, cei de la Apple si BBC dand deja startul productiei dar primele episoade se vor lasa asteptate.

BBC si Apple intentioneaza sa lanseze primele episoade din aceasta serie abia la inceputul anului viitor, deci va fi nevoie de ceva timp pentru a vedea rezultatul acestei colaborari. Din pacate nu se cunosc prea multe detalii cu privire la serialul co-produs de BBC si Apple, insa se pare ca fostul comediant Andy Wolton a scris intreaga serie.

BBC si Apple n-au mai colaborat pana acum pentru productia vreunul serial, insa avand in vedere ca Apple va lansa Apple TV+ in toamna, vom vedea si alte colaborari similare. Apple va avea multe seriale si filme proprii pregatite pentru lansare in toamna acestui an, iar Apple TV+ va fi disponibil inclusiv in Romania cand va fi lansat oficial.