iPhone 11 vs iPhone XS: Comparatia pentru Camere (FOTO)

iPhone 11, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, urmeaza sa aiba o noua camera tripla integrata de catre compania Apple. Desi nu stim deocamdata care sunt specificatiile pentru noua camera tripla din iPhone 11, avem totusi astazi ocazia de a vedea o comparatie intre ea si cea oferita pentru iPhone XS deja.

iPhone 11 vs iPhone XS Comparatia pentru Camere FOTO 2

Facand putin abstractie de faptul ca senzorii de imagine din camera plasata pe imaginea concept cu iPhone 11 sunt mult prea mari, ceea ce vedem arata interesant. Camera din iPhone 11 va fi cu mult mai mare decat cea pe care o regasim in iPhone XS, iar asa fara vreo explicatie clara pentru modul in care a fost gandita.

iPhone 11 vs iPhone XS Comparatia pentru Camere FOTO 1

iPhone 11 nu va fi singurul model de telefon nou al Apple care va fi lansat u o asemenea camera foarte mare anul acesta, iPhone XR 2019 urmand a avea ceva similar integrat. Apple isi va prezenta noile modele de telefoane in luna septembrie, si ar vrea sa le puna in vanzare tot atunci, iar comparatiile dintre versiunea finala a iPhone 11, si ceea ce vedem acum, nu vor fi cu mult diferite.