Problema CRITICA a Samsung GALAXY S10 ce FRUSTREAZA Oamenii

Samsung GALAXY S10, si modelul Plus, are o foarte mare problema dupa cea mai recenta actualizare, iata de ce se plang utilizatorii ca li se intampla in telefoane.

Samsung GALAXY S10 a avut recent parte de o actualizare foarte importanta lansata de catre compania Samsung, insa din pacate se pare ca ea aduce si o problema foarte serioasa pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, cei care au instalat aceasta actualizare pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 raporteaza faptul ca dispozitivele se blocheaza in mod aleator in timpul folosirii, iar in anumite situatii necesita repornire pentru a putea fi deblocate.

Samsung GALAXY S10 se blocheaza in mod aleator, cerandu-le utilizatorilor sa introduca un PIN pentru deblocare, iar uneori oamenii nici nu apuca sa reporneasca telefonul, deoarece acesta reporneste singur, in mod repetat. Problema apare in mod aleator, si nu pentru toate telefoanele Samsung GALAXY S10, sau modelele Plus, iar deocamdata singura solutie pentru a readuce functionalitatea la un oarecare normal este restarea la setarile din fabrica.

Samsung GALAXY S10 se blocheaza aleator si reporneste in mod repetat

Samsung GALAXY S10 are raportata aceasta problema de catre un numar foarte mare de utilizatori pe forumurile de discutii ale companiei Samsung, insa deocamdata coreenii n-au recunoscut-o in mod oficial. Desigur ca o vor face la un moment dat, si vor lansa o noua actualizare pentru telefoane care sa readuca lucrurile la normal, si sa permita folosirea lor fara blocare aleatorie, cererea unui PIN, sau reporniri repetate si fara vreo logica.

“I updated my phone with the latest software update. When it restarted it asked me for a password to asccess my device even though I have never set up my phone with a password to access it. I have tried possible passwords I may have used and my google/verizon/samsung accounts password. None worked. I’ve talked to Verizon and Google support and both recommend a factory reset by neither can reset my phone. I don’t mind doing a factory reset, but I can’t even power my phone down to access the boot up options. I’ve noticed a few others have had this issue, and I’ve tried their suggestions but none are working. “

Samsung GALAXY S10 nu a avut probleme de acest gen pana acum cu niciuna dintre actualizarile oferite de catre cei de la Samsung, insa iata ca oricand pot aparea probleme de acest gen daca software-ul nu e foarte bine verificat. Sunt destul de sigur ca exista foarte multi clienti care regreta faptul ca au cumparat un asemenea model de telefon de la coreeni, dar probleme de acest gen pot aparea la orice producator de smartphone-uri.

Nu se stie in momentul de fata cand ar putea fi lansata o actualizare care sa readuca lucrurile la normal, din moment ce Samsung nu a recunoscut-o in mod oficial, asa ca ramane doar sa aveti rabdare pentru a vedea ce se va intampla.