Samsung GALAXY S10. Vestea UIMITOARE pentru TOATE Telefoanele

Samsung GALAXY S10. O veste uimitoare a venit astazi pentru telefoanele companiei coreene, iata cat de buna este situatia, si ce trebuie sa stii acum.

Samsung GALAXY S10 popularitate

Samsung GALAXY S10. Telefoanele companiei coreene continua sa uimeasca in lumea intreaga chiar si la doua luni dupa lansare, iar aceasta este o noua dovada a succesului pe care-l au de cand sunt disponibile. Mai exact, seria de telefoane Samsung GALAXY S10 inregistreaza vanzari cu 12% mai mari decat cele ale seriei anterioare, ceea ce este o noua confirmare a faptului ca Samsung a ales bine noutatile pentru produsele sale.

Samsung GALAXY S10. 16 milioane de unitati ale telefoanelor din aceasta serie ar fi fost vandute din momentul lansarii in luna martie, si pana la final de mai, o cifra care arata cat de multa lume apreciaza schimbarile din ele. Cresterea de 12% in vanzarile seriei Samsung GALAXY S10 fata de cea anterioara poate fi atribuita si faptului ca acum au fost puse in distributie trei modele de telefoane, in loc de 2, desi cel mai ieftin n-a fost chiar atat de dorit.

Samsung GALAXY S10. Vestea UIMITOARE pentru TOATE Telefoanele

Samsung GALAXY S10. Dintre toate cele trei modele, versiunea Plus a inregistrat 42% dintre vanzarile totale, deci aproape jumatate, chiar daca este si cel mai scump dintre toate dispozitivele. 32% dintre vanzari au revenit Samsung GALAXY S10, in timp ce versiunea S10e, cea mai ieftina, a insumat doar 22% dintre vanzari, semn ca oamenii nu vor in mod neaparat telefoane premium mai ieftine si cu functii mai putine.

The first quarter sales of Samsung Electronics Co.’s Galaxy S10 series smartphones were 12 percent higher than sales of the previous model. 16 million units of the Galaxy S10 were sold between March and May, which was more than sales of the Galaxy S9 series in the same period last year. Galaxy S10 Plus accounted 42 percent of the flagship series’ sales through May, followed by the Galaxy S10 with 32 percent and the Galaxy S10e with 22 percent.

Samsung GALAXY S10. Copiind strategia Apple de a lansa mai multe modele de telefoane premium dintr-odata a fost ceva ce a adus din nou succes pentru compania Samsung, chiar daca americanii nu s-au bucurat de asa ceva. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 este foarte buna, si merita pe deplin laudata pentru noutatile pe care le aduce, asa ca vanzarile mari pe care le inregistreaza n-ar trebui sa mire pe mai nimeni in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Multumita succesului acestor telefoane coreenii au avut parte de o crestere a cotei de piata si in China, plus in alte zone de pe glob, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, asa cum mai mult ca sigur va imaginati.