Functia NOUA din Google Maps la care NU te-ai fi ASTEPTAT

Google Maps are o noua functie importanta implementata de catre compania Google, si nimeni nu s-ar fi gandit ca ar putea avea parte de asa ceva in aplicatie.

Google Maps toalete

Google Maps este cea mai populara aplicatie pentru harti online si navigare ghidata, iar cei de la Google incearca sa o imbunatateasca in mod constant, dar noua functie pregatita pentru ea e ceva la care putini s-au gandit. Se pare ca in India este testata pentru Google Maps o noua functie care le permite oamenilor sa gaseasca foarte usor cea mai apropiata toaleta publica pe care o pot vizita inainte de a ajunge acasa, daca au o urgenta la un moment dat.

Google Maps are aceasta functie implementata ca parte a unei colaborari dintre compania Google si minsiterul indian pentru Afaceri Urbane, deci vobim despre informatii oficiale care ar trebui sa fie si foarte exacte, intr-un final. Pana in momentul de fata au fost adaugate in aplicatie nu mai putin de 45.000 de toalete la care pot ajunge utilizatorii in orice moment, acestea fiind disponibile in 1700 de orase de pe intregul teritoriu al Indiei.

Google Maps te va ajuta sa gasesti cea mai apropiata toaleta

google maps toalete publice

Google Maps are implementata functia nu doar pentru cei care efectueaza cautarile direct prin intermediul hartilor, ci si pentru cei care folosesc Google Assistant si comenzi vocale pentru a gasi ceea ce ii intereseaza. In octombrie compania americana avea doar 500 de orase listate cu toalete pe care utilizatorii le pot vizita la nevoie, si numarul a crescut de 3.5 ori in doar aproape 9 luni de zile, deci inca mai exista loc de crestere pentru informatii.

Google Maps are testate aceste functii intai in India, la fel ca si cea pentru alerta in calatoriile cu un taxi, aceea urmand a fi extinsa in mai multe zone de pe glob peste nu chiar atat de mult timp. Pana atunci, aceasta noua functie pentru Google Maps, care permite descoperirea toaletelor, ar putea ajunge chiar si in mai multe tari de pe glob, inclusiv in Europa, poate chiar si in Romania, dar utilitatea lor depinde si de colaborarea cu autoritatile.

3 COMENTARII

  1. Astia de la Google nu mai fac nimic
    La tablete au renuntat si ei cand au vazut ca scot numai mizerii precum samsung si nu au cum sa faca fata celor de la Apple
    Probabil si la laptop o sa renunte…noroc ca sunt multe ieftinele ce vand cu android

  2. Astia de la Google nu mai fac nimic
    La tablete au renuntat si ei cand au vazut ca scot numai mizerii precum samsung si nu au cum sa faca fata celor de la Apple
    Probabil si la laptop o sa renunte…noroc ca sunt multe ieftinele ce vand cu android

  3. Despre Apple ce sa mai vorbim? Doar reciclare-ieftina, copycat si scot numai-mizerii-ordinare??‍♂️ Mai bine renunta decat sa se faca de ras. Nu au nici o sansa in fata lui Samsung ori Huawei! Avem variante mult mai bune/aceesibile cu android chiar si in randul mid-range-urilor.