Banca Transilvania a LANSAT Apple Pay Cash in Romania

Banca Transilvania a lansat Apple Pay Cash in premiera in Romania pentru toti clientii cu telefoane iPhone si iMessage, iata cum poti facei plati mobile acum.

Banca Transilvania Apple Pay Cash Romania

UPDATE: Se pare ca nu ec hiar Apple Pay Cash, ci doar o extensie terta care faciliteaza transferurile de bani intr-un mod similar cu serviciul celor de la Apple.

Banca Transilvania a lansat Apple Pay Cash in Romania la doar cateva saptamani dupa ce a fost una dintre bancile care a lansat inclusiv Apple Pay pentru clientii din tara noastra. Apple Pay Cash este un sistem care permite foarte rapid transferurile de bani pentru clientii iPhone, iPad, Apple Watch, folosind doar platforma iMessage, iar Banca Transilvania si-a actualizat aplicatia din App Store pentru a putea oferi aceasta functionalitate de azi.

Banca Transilvania este, din cate stiu eu, singura banca din Romania care are Apple Pay Cash integrat, iar asta desi inclusiv ING, sau Orange Money, au implementat Apple Pay pentru clienti inca din cursul lunii trecute. Lansarea Apple Pay Cash pentru Banca Transilvania n-ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, iar asta deoarece serviciul este integrat in cel principal, deci probabil Apple a oferit si posibilitatea de a il lansa separat pentru clienti.

Banca Transilvania a lansat Apple Pay Cash pentru iMessage in Romania

Banca Transilvania Apple Pay Cash Romania Imessage
Exemplu de transfer de bani prin iMessage la Banca Transilvania.

Banca Transilvania a inclus in cea mai recenta actualizare a aplicatiei BT Pay pentru iPhone o extensie care trebuie activata in iMessage pentru a fi facilitate transferurile rapide de bani prin Apple Pay Cash. Inainte de asta, trebuie sa activati sistemul de plati Apple Pay Cash inclusiv din aplicatia de configurari a telefoanelor voastre, iar apoi veti putea trimite mult mai simplu bani catre orice alti utilizatori ai iPhone care au Apple Pay Cash activ, in Romania, sau alte tari.

BT Pay vine tot timpul cu noutati. Prin instalarea extensiei BT Pay, vei putea sa-ti verifici soldul si sa transferi bani si din aplicatia iMessage. In plus butonul pentru afisarea soldului a fost mutat direct in primul ecran pentru ca tu sa castigi timp. Trimiti bani prin IBAN din BT Pay si ai nevoie de dovada? De acum poti alege sa primesti un email cu dovada tranzactiei.

Banca Transilvania s-a miscat surprinzator de rapid cu implementarea Apple Pay Cash in Romania, si mai mult ca sigur vom vedea inclusiv de la ING in viitorul apropiat ceva similar, poate chiar si de la Orange Money. Intre timp, daca faceti actualizarea pentru aplicatia BT Pay, spuneti-le prietenilor sa faca acelasi lucru, iar apoi bucurati-va de posibilitatea de a transfera rapid bani prin aplicatia de mesagerie a iOS.

Apicatia BT Pay este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store.

Thanks to Alexandru Cristian S..