Apple a OPRIT Vanzarile acestor iPhone intr-o tara IMPORTANTA

Apple a oprit in mod complet neasteptat vanzarile acestor modele de telefoane iPhone intr-o tara foarte mare si importanta de pe glob. Mai exact, vorbim despre India, acolo unde cei de la Apple au scos din vanzare iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPhone 6s Plus, toate modelele facand parte din categoria celor ieftine.

Apple incearca de mai bine de un an de zile sa devina relevanta in vanzarile de telefoane mobile din India, insa n-a avut succes pana in momentul de fata. Lucrurile par sa mearga atat de rau incat cei de la Apple au decis sa scoata din vanzare aceste modele, desi ele sunt produse pe plan local, si teoretic mai ieftine.

Apple a oprit luna trecuta si achizitiile de componente pentru a produce aceste modele de telefoane, astfel ca vine doar ceea ce are in stoc. Problemele celor de la Apple cu vanzarile de telefoane iPhone in diverse tari de pe glob sunt exact la fel si in India, astfel ca e de asteptat ca lucrurile sa marga intr-o directie si mai proasta.

„As part of its new strategy to focus on driving value in India instead of chasing volumes, Apple has stopped selling the iPhone SE, 6, 6Plus and 6sPlus, three senior industry executives said. This will increase the entry level price of an iPhone in India by almost Rs 8,000.”