ATACUL DUR la Huawei! Masura ce pune Compania PE BUTUCI!

Huawei este tinta unui nou atac foarte dur care va afecta si mai mult activitatea companiei, iata ce masura complet neasteptata a fost luata deja.

Huawei lege congres

Huawei este tinta unei noi masuri foarte dure luata astazi, una care poate pune compania pe butuci, avand in vedere problemele extrem de mari care le-a avut in ultimele doua luni. Mai exact, desi guvernul SUA a spus ca va relasa unele dintre sanctiunile care au fost impuse impotriva Huawei, o noua lege depusa astazi in Congresul SUA are menirea de a impiedica acest lucru, si a afecta extrem de serios activitatea chinezilor.

Huawei este vizata de o lege depusa in Congresul SUA de catre doi senatori care vor sa ii ia lui Donald Trump prerogativele care i-au permis sa impuna la discretie sanctiuni impotriva chinezilor, si sa le relaxeze in acelasi mod. Noua lege, daca va fi adoptata, va impune ca toate deciziile ce le permit companiilor americane sa colaboreze cu Huawei, sau alte companii chinezesti, sa fie adoptate de catre Congresu SUA, si nu doar de catre presedintele tarii.

Huawei e vizata de o lege care mentiune sanctiunile sever ale lui Trump

Huawei ar putea avea problemele actuale extinse la nesfarsit, deoarece noua lege este sustinuta de catre senatori importanti ai Congresului SUA, inclusiv un fost canditat la functia de presedinte al tarii, miza fiind extrem de importanta. Daca legea ar fi adoptata, atunci nicio companie americana nu va putea vinde produse catre chinezi pana cand nu se va dovedi clar faptul ca ei nu mai reprezinta un risc pentru siguranta SUA, ceea ce nu e simplu.

“We must make a concerted effort to confront the threat China poses to U.S. national security, intellectual property, and technology. Our bill will prohibit U.S.-based companies from doing business with Huawei until they no longer pose a national security threat. Huawei isn’t a normal business partner for American companies, it’s a front for the Chinese Communist Party. Our bill reinforces the president’s decision to place Huawei on a technology blacklist. American companies shouldn’t be in the business of selling our enemies the tools they’ll use to spy on Americans.”

Avand in vedere ca Huawei se astepta ca problemele sale din SUA sa se termine extrem de repede, aceasta lege schimba complet “calculele problemei”, iar Donald Trump ar urma sa fie complet scos din procesul luarii deciziilor. E greu de spus daca administratia prezidentiala se va implica activ pentru ca acest lucru sa nu se intample, si e posibil ca legea sa fie adoptata foarte usor de catre Congresul SUA.

Vanzarile de telefoane ale companiei au scazut cu 60% la nivel international, iar fondatorul sau a anuntat ca incasarile nu vor creste cu 30 de miliarde de dolari, asa cum se estima la inceputul anului, din cauza acestor probleme.