Camera Samsung GALAXY S11 va aduce o foarte MARE SCHIMBARE

Samsung GALAXY S11 va avea parte de o foarte mare schimbare pentru camera care va fi inclusa de catre Samsung, iata de ce vor avea parte clientii in 2020.

Samsung GALAXY S11 camera

Samsung GALAXY S11 va fi lansat anul viitor cu o noua camera, si se pare ca ea va aduce o foarte mare schimbare pentru telefoanele pe care le vinde compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, un cunoscut leaker de informatii despre produsele companiei coreene sustine ca Samsung GALAXY S11 va aduce o schimbare importanta pentru camere, iar asta cam este in tot cu ceea ce se intampla anual cu telefoanele producatorului.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o camera principala care vine cu noi senzori de imagine, iar cel principal cu deschidere 1.4μm urmeaza sa fie folosit pentru ultima oara in seria Samsung GALAXY Note 10 din vara. Nu se stie foarte clar cu ce va veni Samsung GALAXY S11 in momentul in care va fi lansat, insa din moment ce se renunta la acest tip de senzor de imagine, e clar ca este pregatit ceva cu mult mai performant pentru noul telefon.

Camera Samsung GALAXY S11 va aduce o foarte MARE SCHIMBARE

Samsung GALAXY S11 noua camera inovatoare

Camera care va fi integrata in Samsung GALAXY S11 ar putea avea deasemenea si patru senzori de imagine, in loc de trei in seria S10, acel unanim cunoscut senzor ToF urmand a fi integrat in ansamblu. Stim cu totii ca 2020 este anul senzorilor ToF in telefoane, compania Apple putand implementa deasemenea unul in seria iPhone 12 pe care o va lansa anul viitor, iar asta pentru ca nu va dori sa ramana in urma concurentei.

Separat de o noua camera foarte performanta pentru telefoanele Samsung GALAXY S11, este de asteptat ca un nou procesor mult mai performant sa fie implementat, impreuna cu o noua baterie de capacitate mai mare. Desigur ca vom vedea si un ecran cu tehnologii mai inovatoare, noi medii de stocare mai performante, noi module de memorie RAM, si cine stie ce alte schimbari majore, asa ca telefonul se anunta foarte interesant.

Acest nou model de smartphone va fi anuntat in mod oficial in primavara anului 2020, cel mai probabil undeva prin martie, asa ca nu avem foarte mult de asteptat pana cand totul va fi dezvaluit.

2 COMENTARII

  1. altceva numai ai in capul ala decat sa aberezi la orice articol legat de samsung cu lucruri negative si inventate in mintea ta de copil de 5ani?