Planeta Marte. Iata Anuntul cu care NASA te va DA pe SPATE

Planeta Marte. NASA a facut un anunt foarte important cu privire la proiectul transportarii astronautilor spre corpul ceresc, iata ce realizare uimitoare au facut.

Planeta Marte ardei nasa

Planeta Marte. Planurile pentru a duce oamenii cat mai repede pe corpul ceresc sunt in continua dezvoltare, iar NASA are un proiect care te va da pe spate, deoarece va sustine transportarea cat mai rapida a oamenilor acolo. In aceasta idee, si pentru a face cat mai simpla evolutia acestui proces, NASA a anuntat ca urmeaza sa creasca prima leguma in spatiu pentru a putea produce si mancare pentru cei care vor ajunge pe planeta Marte in viitor.

Planeta Marte. Cei de la NASA vor sa creasca pe Statia Spatiala Internationala un tip de ardei rosu care va fi prima leguma crescuta in spatiu de catre agentia spatiala americana, dar acesta e doar un inceput. NASA sustine ca un drum catre planeta Marte ar urma sa dureze minim 2 ani, in functie de alinierea planetelor, deci cresterea de legume pe bordul navelor spatiale este ceva obligatoriu pentru a sustine munca astronautilor pana si dupa ce ajung.

Planeta Marte. Iata Anuntul cu care NASA te va DA pe SPATE

Planeta Marte ardei nasa crescut
Ardei rosu crescut de NASA in conditii similare celor din Statia Spatiala Internationala.

Planeta Marte. O problema foarte mare a celor de la NASA a fost sa gaseasca metode prin care sa poata creste legume in medii care sunt foarte bogate in dioxid de carbon, insa se pare ca s-a gasit o solutie si pentru asta. Desigur ca in momentul de fata se fac foarte multe teste pentru a se vedea in ce masura drumurile spre planeta Marte vor putea avea legue crescute de astronautii NASA.

Planeta Marte. Ardeii au fost alesi pentru ca pot furniza o gama variata de viatamine pentru astronauti, iar ei au nevoie de asta pentru a-si duce la buna indeplinire misiunile in care sunt implicati. NASA va oferi mai multe detalii despre acest proiect privind planeta Marte in urmatoarele luni pe masura ce el va avansa, si asa vom afla ce sanse sunt ca oamenii sa ajunga mai usor pe corpul ceresc.