Samsung GALAXY S11 ar putea ARATA ASA cand va fi LANSAT

Samsung GALAXY S11 ar putea arata fix asa cand va fi lansat de catre compania Samsung,iata ce schimbare foarte mare urmeaza sa fie facuta pentru el.

Samsung GALAXY S11 ARATA ASA cand lansat

Samsung GALAXY S11 este unul dintre telefoanele pe care foarte multa lume le asteapta cu mare nerabdare in momentul de fata, si asta cu motive foarte bune, deoarece va aduce foarte multe schimbari in raport cu seria actuala. Una dintre schimbarile cele mai importante pe care Samsung GALAXY S11 le-ar putea avea are legatura cu ecranul, camera frontala putand fi mutata intr-o perforatie pozitionata in centrul ecranului, asa cum vedeti in imaginea de mai jos.

Samsung GALAXY S11 ar putea imprumuta de la Samsung GALAXY Note 10 aceasta schimbare foarte serioasa, iar asta in conditiile in care noul model de telefon va avea in mod sigur perforatia mutata in centrul ecranului. Daca e sa fiu sincer, un Samsung GALAXY S11 care arata precum cel din imaginea de mai jos ar fi extrem de apreciat de catre fani, desigur intr-o versiune mult mai bine finisata, cu un design mult mai frumos decat vedem aici.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea ecranul perforat in partea centrala

Samsung GALAXY S11 ecran perforat mijloc

Samsung GALAXY S11 a fost lansat cu o perforatie destul de ciudata in partea dreapta a ecranului, iar clientii n-au apreciat pe deplin ceea ce a dorit sa faca Samsung cu telefoanele sale, insa se pare ca lucrurile se schimba. Pentru seria din anul 2020 ar trebui sa asistam la o “evolutie” a design-ului pentru ecran, iar camera frontala sa ajunga intr-o pozitie ceva mai normala, cel putin in raport cu asteptarile celor care vor cumpara aceste telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea ecranul perforat intr-un mod diferit, insa margini atat de subtiri nu cred ca vom vedea pentru el, iar asta deorece este foarte dificil de implementat o asemenea modificare. Oricat de mult si-ar dori utilizatorii sa aiba parte de ecrane care sa arate atat de bine in telefoane, deoacamdata Samsung e foarte departe de a putea oferi asa ceva in produse comerciale.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in prima parte a anului 2020, probabil in luna martie, dar prezentarea oficiala ar trebui sa aiba loc in februarie, inainte de Mobile World Congress 2020.