Asus ROG Phone II apare in Primele Imagini Inaintea Lansarii

Asus ROG Phone II este unul dintre cele mai asteptate modele noi de telefoane cu sistem de operare Android, iar astazi vedem si primele imagini cu el. Asus ROG Phone II va fi lansat cu noul chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, care aduce performante mai bune decat cel standard, si asta conteaza mult intr-un telefon de gaming.

Asus ROG Phone II seamana foarte bine cu primul model din serie, avand totusi margini mult mai subtiri pentru ecran, ceea ce ar putea face jocurile usor mai greu de controlat. Asus ROG Phone II ramane totusi cu margini mari in partile inferioara/superioara, dar ele sunt destul de necesare pentru un bun control in jocuri.

Asus ROG Phone II imagine

Asus ROG Phone II va avea un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz, si utilizatorii vor putea alege rata de actualizare intre 60 Hz si 120 Hz, in functie de ceea ce vor. O rata de actualizare mai mare e foarte buna in jocuri, si face Android-ul mult mai fluid, dar va reduce autonomia Asus ROG Phone II in folosirea obisnuita.

Asus ROG Phone II imagine ecran

Asus ROG Phone II nu are deocamdata anuntate o data de lansare si un pret de catre compania asiatica, insa cel mai probabil vom afla mai multe despre asta in urmatoarele zile.

3 COMENTARII

  1. Din pacate pe aici, in afara de Srb ce mai are rabdare cu asemenea specimente ….nu prea au mai ramas useri de calitate din ce observ..pur si simplu parca este jungla plina de maimute