iPhone 12 va COPIA din Huawei P30 PRO aceasta NOUATE MARE

iPhone 12 va copia din Huawei P30 PRO o schimbare importanta pentru clientii din lumea intreaga, iata de ce ne vom putea bucura foarte curand.

iPhone 12 va copia din Huawei P30 PRO o noutate foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vorbimdespre ceva ce multa lume asteapta, si ceva ce din pacate nu vom vedea in telefoanele lansate anul acesta.

Vorbesc desigur despre senzorul de imagine ToF care a fost integrat in Huawei P30 PRO, si va ajunge in multe alte modele de telefoane anul acesta si anul viitor, iar iPhone 12 va fi unul dintre cele care il va avea integrat.

iPhone 12 va avea acest nou senzor de imagine ToF implementat in camera principala, iar asta deoarece actualele modele de telefoane iPhone au un asemenea senzor implementat in camera TrueDepth pentru Face ID.

Huawei P30 PRO nu are un asemenea senzor de imagine pentru camera frontala, insa este de asteptat ca Huawei P40 PRO sa il ofere, astfel ca iPhone 12 va avea o schimbare care va fi noul trend al anului 2020 pentru telefoane.

iPhone 12 va COPIA din Huawei P30 PRO aceasta NOUATE MARE

iPhone 12 va aduce noi experiente de realitate augmentata multumita acestui nou tip de senzor de imagine ToF, dar va putea deasemenea sa inregistreze si poze mult mai bune cu efect bokeh, de adancime, poate chiar si poze 3D.

Apple a evitat sa implementeze aceasta schimbare in seria iPhone 11, fara a oferi vreo explicatie pentru aceasta decizie, dar stim cu totii ca americanii fac schimbari atat de mari doar cand pot scoate si bani buni de pe urma lor.

iPhone 12 ar urma sa aiba o camera quad multumita integrarii acestui senzor de imagine ToF de catre compania Apple, iar asa va avea din nou ceea ce regasim acum in Huawei P30 PRO, dar abia in toamna anului 2020, nu acum.

In seria de telefoane vom regasi deasemenea un nou procesor A14, probabil mai multa memorie RAM, baterii mai mari, medii de stocare mai rapide, poate chiar si alte noutati foarte interesante, dar totul abia in anul 2020.