Samsung a Invatat de la Apple cum sa isi SCUTURE de Bani Clientii

Samsung urmeaza sa le arate clientilor sai ca atunci cand vine vorba despre facut bani, a invatat de la Apple cum sa ii “scuture” de tot ceea ce au prin buzunare. Mai exact, desi Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu un sistem de incarcare rapida de 45W, inpachetul telefonului va fi inclus doar un incarcator de 18W.

Clientii care vor dori sa profite de sistemul de incarcare de 45W din Samsung GALAXY NOTE 10 vor trebui sa cumpere un incarcator separat, care costa 50 de euro/dolari. Apple are exact aceeasi tactica cu iPhone X inca din 2018, cand a implementat un sistem de incarcare rapida in telefoane, dar pentru a profita de el trebuie cumparat un incarcator de 50 de euro/dolari.

Samsung a Invatat de la Apple cum sa isi SCUTURE de Bani Clientii incarcator

Pentru Samsung lucrurile sunt destul de simple, compania profitand de dorinta utilizatorilor de a avea incarcare rapida in telefoane, si cerand bani seriosi pentru asta. Chiar daca Samsung cere bani pentru incarcatorul rapid, trebuie mentionat faptul ca in contract cu Apple, incarcarea se face de peste 2 ori mai repede decat in cazul iPhone.