Samsung Dezvolta un Produs UIMITOR, ce NU Exista la Apple, Huawei

Samsung dezvolta un nou produs uimitor care nu exista inca la Apple si Huawei, iata cu ce vrea sa-si surprinda clientii din lumea intreaga compania coreeana.

Samsung ochelari pliabili

Samsung are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare un produs uimitor si revolutionar, care la Apple si Huwei deocamdata nu exista, si probabil nici nu va exista in viitorul foarte apropiat. Samsung are in plin proces de dezvoltare o noua pereche de ochelari pliabili pentru realitate augmentata, conform unui brevet de inventie care a fost inregistrat pentru coreeni de catre autoritatile din SUA, si vorbim despre un produs creat in premiera.

Desi ochelarii inteligenti pliabili ai celor de la Samsung seamana cu o pereche normala de ochelari, ei au totusi rame mult mai groase pentru a include o varietate de componente necesare sustinerii functionalitatii lor. Apple nu are o pereche de ochelari de acest gen, iar desi Huawei are ceva similar, nu vorbim despre ochelari pliabili, asa ca Samsung merge cu un pas mai departe, desi produsul in sine nu e chiar atat de mic, si de usor de folosit.

Samsung dezvolta ochelari pliabili pentru realitate augmentata

Samsung ochelari pliabili realitate augmentata

Samsung a montat proiectoare de mici dimensiuni in ramele ochelarilor pentru realitate augmentata, acestea afisand imagini pe lentilele lor, astfel incat purtatorul sa aiba o imagine cat mai clara a intefetei. Samsung va folosi deasemenea senzori magnetici pentru a detecta miscarile capului si a nu dezactiva ochelarii pentru realitate augmentata in functie de miscarile capului utilizatorului, sau de o pliere partiala a acestora.

A wearable electronic device comprising: a transparent member; a housing coupled to the transparent member in a rotatable manner via a hinge portion, such that the housing is foldable in a designated direction with respect to the transparent member; a projector at least partially disposed in the housing; and an optical transferring member configured to guide light emitted from the projector to the transparent member when the housing is unfolded with respect to the transparent member in an unfolded state.

Samsung a gandit un produs foarte interesant aici, insa el nu este dedicat chiar oricarui tip de persoane, iar asta pentru ca nu toata lumea vrea in mod neaparat sa foloseasca ochelari pentru realitate augmentata. Chiar si asa, cei de la Samsung arata ca sunt perfect capabili sa inoveze cu produse de acest gen, si vom vedea cu siguranta mai multe detalii cu privire la ei in urmatoarele luni, daca vor fi intr-adevar pregatiti pentru lansare pe piata.