PREMIERA Samsung GALAXY NOTE 10 care va UIMI Intreaga Lume

Samsung GALAXY NOTE 10 are anuntata astazi o premiera foarte importanta care va uimi intreaga lume, iata ce anunt a facut astazi compania coreeana.

Samsung GALAXY NOTE 10 ddr5

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba parte de o premiera la care mai nimeni nu se astepta, insa iata ca avem si ceva schimbari extrem de bune pentru telefoanele care vor veni din toamna. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat cu module RAM DDR 5 de catre compania coreeana, productia pentru ele fiind deja initiata in fabricile sale inca din cursul lunii iunie a acestui an, dar ca continua.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba memorie RAM DDR5 care este cu 30% mai rapida decat cea integrata in actualele modele de telefoane, iar asta pentru ca este gandita special inclusiv pentru conectivitatea 5G. Pentru a putea beneficia de vitezele 5G de mare viteza telefoanele au nevoie si de componente foarte performante, iar cum Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat si in versiuni 5G, era nevoie de RAM foarte rapid.

PREMIERA Samsung GALAXY NOTE 10 care va UIMI Intreaga Lume

Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea ajunge in magazine cu 12 GB RAM DDR5 integrati de catre cei de la Samsung, iar asa va fi asigurat intr-o buna masura faptul ca performantele in folosirea 5G vor fi pe masura asteptarilor. E posibil ca doar Samsung GALAXY NOTE 10 PRO sa aiba integrate asemenea module de memorie RAM DDR5, si modelul standard va ramane doar cu cele DDR4, iar asta pentru ca pretul de vanzare va fi mai mic, deci si componentele trebuie sa fie mai ieftine.

Samsung just took to the airwaves, announcing to the world that it has “begun mass producing the industry’s first 12-gigabit (Gb) LPDDR5 mobile DRAM, which has been optimized for enabling 5G and AI features in future smartphones.”

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea aceste noi module de memorie RAM DDR5 combinate cu actualele chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, iar asta pentru ca noul Snapdragon 855 Plus nu va fi folosit. Aceasta decizie nu este una care bucura prea multi clienti, mai ales ca noul chip are aproape acelasi pret precum cel anterior, dar cu noi module RAM atat de rapide probabil ca nici nu va conta.

Samsung GALAXY NOTE 10 este programat pentru prezentare in data de 7 august de catre compania coreeana, in timp ce lansarea este programata sa aiba loc pe data de 23 august.

9 COMENTARII

  1. De aceea se reorientează toți fanii Apple către Samsung… Anul acesta o sa fie epic fail pt Apple! O sa aibă cele mai slabe vânzări din istorie! Samsung are cel mai mult de câștigat de pe urma declinului Apple

  2. “As WinFuture points out, the Snapdragon 855 chipset in the Note 10 doesn’t support LPDDR5 memory”

    Deci din pacate nici macar atat. Mai asteptati pana in 2020 samsonistilor

  3. De aceea se reorientează toți fanii Apple către Samsung… Anul acesta o sa fie epic fail pt Apple! O sa aibă cele mai slabe vânzări din istorie! Samsung are cel mai mult de câștigat de pe urma declinului Apple

  4. Appla este in pauza de ani buni de zile si bate campii cu gratie trollind clientii cu telefoane mediocre pe cand Huawei chiar si cu sanctiunile impuse de USA tot o sa mature pe jos cu noile telefoane toate baligile-cu-ios din care vrea Apple sa stoarca profit!