Anunt OFICIAL de la Samsung privind un Telefon foarte IMPORTANT

Un anunt oficial de la Samsung cu privire la un telefon foarte important a venit astazi, iata ce a declarat un reprezentant al companiei coreene pentru presa.

anunt samsung telefon fold

Samsung a facut un anunt oficial printr-un reprezentant al sau cu privire la un telefon foarte important in legatura cu care sunt asteptate informatii noi, dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par la o prima vedere. Mai exact, un reprezentant al Samsung pentru Cehia si Slovacia a afirmat ca deocamdata nu exista niciun plan pentru lansarea Samsung GALAXY FOLD, desi a trecut verificarile dupa revizuire, ceea ce arata ca situatia nu e rezolvata.

Samsung ar fi concentrata mai mult pe lansarea Samsung GALAXY NOTE 10 decat pe readucerea pe piata a Samsung GALAXY FOLD, si asta e perfect normal, deoarece lansarea ambelor modele n-ar fi prea oportuna. Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY FOLD sunt gandite pentru acelasi tip de oameni, cei de afaceri, si desi au preturi diferite, e posibil ca primul sa afecteze vanzarile celui de-al doilea, sau viceversa.

Samsung inca nu stie cand va lansa GALAXY FOLD

Interesant este ca acum cateva zile am aflat ca noul telefon a fost trimis pentru testare, in versiunea revizuita, catre angajati ai coreenilor, parteneri, experti in industria smartphone, si profesori universitari. De la toti pare sa fi venit o confirmare pentru Samsung ca GALAXY FOLD are problemele rezolvate complet, insa se pare ca deocamdata nua r exista un plan clar pentru a repune telefonul in vanzare, deci fanii vor mai avea de asteptat dupa el.

Din moment ce purtătorul de cuvânt regional pentru Cehia si Slovacia al Samsung, David Sahula, spune că nu au fost transmise informații noi despre lansarea Galaxy Fold, este foarte puțin probabil ca dispozitivul să ajungă pe piață în curând. Anterior, s-a crezut că primul telefon pliabil Samsung va fi lansat înainte de sfârșitul verii.

Stim totusi foarte clar faptul ca Samsung testeaza in mod activ GALAXY FOLD chiar si in lumea reala, si ca unele unitati au fost deja vazute in public, dar chiar si asa, se pare ca situatia nu e complet terminata. N-ar fi exclus ca Samsung sa mai amane lansarea GALAXY FOLD pana in septembrie, pentru a mai fura putin din atentia pe care iPhone 11 o are, dar asta nu va afecta in vreo masura vanzarile celor de la Apple.

1 COMENTARIU