TikTok va COPIA o Functie GROZAVA de la Aplicatia Instagram

TikTok va copia o functie grozava de la aplicatia Instagram, chinezii dorind sa le ofere oamenilor din lumea intreaga motive si mai multe sa treaca la platforma lor.

TikTok copia instagram

TikTok a devenit, incetul cu incetul, o aplicatie fenoment inclusiv in Romania, iar asta pentru ca tinerii o iubesc, si incep sa o foloseasca mai des decat Instagram. TikTok este o platforma noua, in care tinerii pot fi descoperiti mult mai usor decat pe Instagram, ceea ce face platforma mult mai atractiva in acest moment.

TikTok stie ca are o platforma tot mai popular, astfel ca acum compania chinezeasca s-a gandit sa copieze o functie foarte utila din aplicatia Instagram. Mai exact, vorbim despre functia Discover, care le permite utilizatorilor Instagram sa descopere continut nou, de care n-au mai auzit, iar TikTok va avea ceva similar.

TikTok copia instagram discover
TikTik va avea o noua sectiune Discover, copiata de la Instagram.

TikTok are in testare in versiune beta aceasta schimbare, si puteti vedea in imaginea de mai sus cum va fi integrata noua sectiune in cadrul aplicatiei. Mai mult decat atat, aplicatia TikTok va afisa si numarul de like-uri pe care le-a inregistrat un clip video, dar si numarul de descarcari pe care acesta l-a inregistrat.

TikTok copia instagram explore feed
TikTik si noul Explore Feed copiat de la Instagram!

TikTok are deasemenea in testare o alta functie care permite rearanjarea postarilor in formatul pe care-l puteti vedea in imaginea de mai sus. TikTok a crescut mult in popularitate, si va continua sa creasca, iar asta va aduce si mai multe functii grozave pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci ne vom putea bucura de ele fara probleme.