Clientii cu Telefoane Huawei au parte de un ANUNT GROZAV

Telefoane Huawei. Un anunt grozav vine astazi pentru clientii din lumea intreaga, iata ce decizie foarte importanta pentru toata lumea va fi luata astazi.

Telefoane Huawei anunt intalnire

Telefoane Huawei. Toti cei care detin produsele companiei chinezesti au parte de un anunt grozav astazi, deoarece s-ar putea sa fie rezolvata foarte rapid o problema foarte mare care ii vizeaza inclusiv pe ei. Mai exact, astazi se vor intalni la Casa Alba reprezentanti ai companiilor americane care nu mai pot vinde componente folosite in productia de telefoane Huawei, si nu numai, cu cei ai administratiei prezidentiale din SUA, scopul discutiei fiind sanctiunile.

Telefoane Huawei. Dupa cum prea bine stiti deja, de aproape trei luni exista o serie de sanctiuni impuse impotriva companiei chinezesti care o impiedica sa isi lanseze noi produse pentru clientii din lumea intreaga. Mai mult decat atat, pentru actualele telefoane Huawei nu pot fi oferite actualizarile majore ale ANdroid, ci doar patch-urile de securitate, si schimbarile pe care chinezii le fac, ceea ce lasa multi clienti cu intrebari mari despre viitorul lor.

Clientii cu Telefoane Huawei au parte de un ANUNT GROZAV

Telefoane Huawei. Discutiile pe care le vor purta astazi reprezentantii Casei Albe, la care va participa consilierul economic a lui Trump, plus seful Trezoreriei SUA, ar urma sa rezolve problemele sanctiunilor din SUA. Pana acum au fost facute foarte multe promisiuni cu privire la problemele care exista acum cu privire la telefoane Huawei, dar concret nu s-a intamplat absolut nimic, si exista o temere ca nici nu se va intampla ceva important.

“Consilierul economic al Casei Albe Larry Kudlow va găzdui luni o întâlnire cu directori ai companiilor de software si semiconductori pentru a discuta interdicția SUA privind vânzările către Huawei. Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin va participa, de asemenea, la evenimentul Casei Albe, la care au fost invitați Intel și Qualcomm. Un oficial al Casei Albe a confirmat că întâlnirea va avea loc, confirmand că Google și Micron vor participa.”

Telefoane Huawei. Decizia de a avea aceasta intalnire vine cel mai probabil si dupa ce doua legi au fost depuse in Senatul SUA pentru a-i lua lui Trump prerogativele prin care decide ce companii au aceste sanctiuni impuse, sau nu. Daca legile vor fi adoptate, atunci sansa ca telefoane Huawei sa beneficieze in continuare de tot ceea ce au avut pana acum scad exponential, iar chinezii vor ca totul sa fie rezolvat cat mai repede in acest moment.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, e foarte posibil ca foarte curand sa fie ridicate total sanctiunile, sau macar partial astfel incat sa poata fi lansate telefoane noi la nivel global, si sa fie oferite actualizari majore ale Android.